in ,

Regina Elisabeta a II-a primește un ajutor nesperat în încercarea sa de a-l divorța pe Prințul Harry!

Familia Regala a Marii Britanii a fost profund dezgustata de alegea Printului Harry care a hotarat sa se casatoreasca cu o actrita de duzina din lumea destrabalata a Hollywood-ului. Dupa indelungi neintelegeri cei doi tineri insuratei si-au luat pruncul si au plecat in Canada, sperand sa scape de restrictiile vietii din palat. Regina Elisabeta a II-a nu s-a impacat niciodata cu gandul ca nepotul sau a incaput pe mainile unei muritoare de rand si, in tot acest interval de timp, a ticluit planuri de salvare a onoarei regale.

Zielele trecute, cu ocazia unei scurte vizite in Regat, Meghan a reusit sa umple paharul comentand ca ”viata familiei regale este de o falsitate fara pereche, ei sunt toti niste ciudati iar cumnata, Kate, e mai rece ca un cub de gheata”.  Dupa ce l-a implorat pe Harry sa divorteze de urgenta, Regina, nemaigasind nicio alta solutie, a apelat la prietenul ei din Romania, Regele Dorin Cioaba, care s-a oferit imediat sa dea o mana de ajutor.

”Ba, printule! Ba, Harry, copilu´ meu! Las-o, ba, dracului pe panarama aia din America si vino la mine, la Sibiu, sa-ti dau mireasa de sase ani, cum n-a vazut caru’ tau de cand e pe acest pamant. Daca vrei una mai purie, am si ceva la 8 ani, da’ aia e mai bagaboanta, a scapat deja la buleala”, i-a transmis tanarului print englez, Majestatea Sa Regele Dorin.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
prezervative stare de urgenta

Românii se pregătesc asiduu de stat în casă: pe lângă mălai și făină cresc vânzările la prezervative!

tariceanu

Tăriceanu, bun de izolare la balamuc! Anunță dictatura lui Iohannis și asmute românii împotriva procurorilor!