in , ,

SUA în stare de șoc! Black Lives Matter cere interzicerea vaccinului Moderna, pe motiv că ar fi prea eficient cu rasa albă!

moderna black lives matter

Încă o lovitură în lupta împotriva pandemiei: activiștii Black Lives Matter au cerut Congresului American interzicerea vaccinului Moderna, ca urmare a unei recomandări venite din partea vicepreședintelui ales, Kamala Harris, cea care susține că medicamentul este eficient în a feri persoanelor albe de coronavirus, ceea ce ar putea crește, pe cale de consecință, inegalitatea rasială.

„Posibilitatea ca vaccinul Moderna să ajute mai mulți albi să supraviețuiască noului coronavirus este mult prea riscantă”, a declarat vicepreședintele alea Kamala Harris „Am putea spune că Moderna este una dintre acele persoane, mereu cu sloganul „All Lives Matter” în gură. Eu aștept de la cercetătorii americani, patrioți, să se întoarcă la tablă și să fcreeeze un vaccin corect și eficient împotriva justiției rasiale, un medicament care să funcționeze doar asupra minorităților”, a continuat Kamala.

Chiar dacă președintele ales Joe Biden a încercat să obțină o flexibilizare a poziției celei pe care, în realitate, o secondează la conducerea SUA, sugerând că ar putea fi găsite căi alternative de cobtrol, în sensul determinării medicilor de a nu administra vaccinul persoanelor de rasă albă, Kamala s-a arătat de neclintit, spunând că există totuși un risc prea mare ca persoanele albe să obțină dozele de vaccin, ”cunoscută fiind viclenia lor”.

Crearea unui nou vaccin care să funcționeze doar pentru minorități ar putea dura încă un an sau mai mult, timp în care majoritatea țării va trebui din nou să intre ăn lockdown. Pentru a ajuta cetățenii în această perioadă, noul guvern studiază posibilitatea de a trimite săptămânal persoanelor de culoare un pachet de stimulare format dintr-un cec de 200 de dolari și cinci mese gratuite la ”împinge tava”, albii urmând să primească prin poștă doar ilustrate cu mesajul „Verifică-ți privilegiul”.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Monica Pop, atac la Iohannis: ”Au accentuat suspiciunile. Chiar ne cred proști?”

mosul progresist marx

Ce răspuns a primit, de la Moșul progresist, fetița de USR-ist din Urziceni care a îndrăznit să ceară o Barbie neagră de Crăciun!