in ,

Ce răspuns a primit, de la Moșul progresist, fetița de USR-ist din Urziceni care a îndrăznit să ceară o Barbie neagră de Crăciun!

mosul progresist marx

După anunțarea noului guvern de Coaliție, pentru a serba happy – end-ul experienței terifiante de la alegerile parlamentare, acolo unde, în Bărăgan, și-au zdrobit frunțile în cataramele curelelor candidaților AUR, pluseriștii ialomițeni au organizat o petrecere restrânsă, la Urziceni, cu Moș, cadouri, poezii și aproape tot tacâmul specific Sărbătorilor, mai puțin registrul de colinde, considerat un instrument obscurantist de manipulare, prin religie, a maselor.

Experiența întîlnirii cu Moșul s-a dovedit a fi, însă, un traumatizantă pentru Adriana Tortomanu, fetița unui userist ialomițean autotransferat anul acesta de la Constanța. Extrem de emoționată să urce în poala Moșului și să-i ceară o superbă păpușă Barbie neagră și creață de Craciun, motivând faptul că a fost cuminte și a purtat tricoul cu ”Fără Penali” neîntrerupt, acasă, la școală și în plimbările cu familia, Adriana a părăsit în lacrimi sala de evenimente în momentul în care progresistul Moș Crăciun a început să-i facă observație în public, admonestând-o pentru ”obrăznicia de a prolifera stereotipurile de gen extrem dăunătoare”.

„Fetițo obraznică și ignorantă, ar fi trebuit să știi de la părinții tăi că fetele care se joacă cu păpuși Barbie nu fac altceva decât să întărească normele patriarhale de gen. Oi fi fost tu cuminte, dar acum clar că ești pe lista obraznicilor care trebuie pedepsiți. De fapt erai oricum, într-o anumită măsură, doar pentru faptul că ești albă. Singurul mod de a trece la lista copiilor buni este să te pocăiești pentru privilegiul tău și să dăruiești toate jucăriile tale țigănușilor din cartier care nu au alt instumentar de distracție decât zarurile, discurile de alba – neagra și repertoriul de cerșit prin parcările supermarketurilor”, a reacționat delirant Moșul sexo-marxist, la solicitările copilului.

Individul, îmbrăcat în haine roșii și cu o stea la fel de roșie înfiptă în fesul de Moș Crăciun, nu s-a oprit nici după ce Adriana a fugit plângând din sală, trecând, acuzator, la criticarea părinților.

”Voi, cei care, ca efect al misoginiei voastre privilegiate, cultivați imaginea asta de jucărie, de păpușă manipulabilă a femeii, nu meritați să fiți membri USR. Iar a vă nega vouă înșivă faptul că perpetuați cu ură stereotipurile de gen care asupresc femeile, acesta este un semn al complicității voastre cu normele patriarhale de subjugare și înjosire a femeilor”, a încheiat acuzator Moșul progresist, solicitându-i imperativ lui Gabriel Tortomanu, părintele fetiței ”vinovate”, să-și facă autocritica în fața colegilor și să solicite vot de blam în prima ședință de partid de după Anul Nou.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
moderna black lives matter

SUA în stare de șoc! Black Lives Matter cere interzicerea vaccinului Moderna, pe motiv că ar fi prea eficient cu rasa albă!

Delir curat! George Simion, AUR, a recitat din Adrian Păunescu și a îndemnat românii la grevă fiscală: Nu mai plătiți biruri