in ,

Monica Pop, atac la Iohannis: ”Au accentuat suspiciunile. Chiar ne cred proști?”

Monica Pop critică dur alegerea autorităților ca președintele Klaus Iohannis să nu fie primul român vaccinat. ”Nu era normal ca președintele să fie primul vaccinat? Cu premierul și cu ministrul Sănătății??!!

Imaginile cu primul român vaccinat vor fi difuzate în direct. Klaus Iohannis a vrut să se vaccineze printre primii

România este pregătită pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie. Președintele Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19, dar nu s-a dorit să apară speculații, astfel că s-a decis că va fi imunizat atunci când îi va veni timpul, respectiv în etapa a doua, odată cu demnitarii.

Rafila liniștește populația: vaccinurile nu vor produce efecte adverse

Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19

Președintele Klaus Iohannis și-a arătat disponibilitatea de a fi vaccinat între primii români: „Da. Dumnealui, în cadrul Grupului de lucru ne-a ridicat această propunere, să o evaluăm și răspunsul a fost , după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit, pentru că, dintr-un gest care este, până la urmă, pentru a convinge și a întări încrederea în vaccinare, se pot crea alte speculații și nu am dori acest lucru, pentru că se distruge credibilitatea noastră și toată munca”, a spus col. dr. Gheorghiță.

Monica Pop spune la Antena 3 că poți face leucemie după vaccinul anti-COVID: ”Categoric NU mă voi vaccina!”- VIDEO

„JOE BIDEN CUM A A PUTUT?!NU VĂ LĂSATI „PĂCALIT”, DOMNULE PRESEDINTE!!!SINTETI PRESEDINTELE TUTUROR ROMĂNOR! ADICĂ SI AL MEDICILOR! Nu era normal ca PRESEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu PREMIERUL SI cu MINISTRUL. SANATATII??!!

Cum se poate interpreta raspunsul la intrebarea daca s-ar vaccina in direct: „DA, DACA AJUTĂ CU CEVA”!!!!! Cum adică? Nu ajută exemplul personal? E o mare obligatie morală, dar ar fi si un exemplu pentru români! Daca a dorit, asa cum spune media, dar nu a fost lasat, cei care l-au sfatuit asa au gresit, au scazut credibilitatea romånilor in acest vaccin! Si au accentuat suspiciunile! Un deficit de imagine! Explicatie lor e că il lasă pt medici??!! Sa fim seriosi! CHIAR NE CRED PROSTI??!!”, scrie Monica Pop pe contul său de Facebook.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Autopsie: Maradona a agonizat ore în şir. Nici urmă de alcool sau droguri

moderna black lives matter

SUA în stare de șoc! Black Lives Matter cere interzicerea vaccinului Moderna, pe motiv că ar fi prea eficient cu rasa albă!