in ,

Columbeanu, milionarul de carton ajuns la sapă de lemn, a renunțat la palatul din Izvorani ca să se bucure traiul la două camere în chirie

Nu trebuie sa rada nimeni atunci cand aude de falimentul cuiva insa cu totii ar trebui sa plangem cand vedem cum s-au imbogatit unii fara sa depuna nici un efort.

Irinel Columbeanu, a carui avere era estimata acum cativa ani la 70 de milioane de euro, si-a justificat succesul in marile afaceri printr-o intalnire miraculoasa pe care a avut-o imediat dupa Revolutie, in fata Hotelului Intercontinental cu cei de la Alcatel.

„Fiind singurul din parcare care stiam franceza, m-au cooptat in business si astfel au inceput sa-mi intre primele milioane in cont”, povestea Iri, crezandu-ne pe toti super naivi.

La cum s-a priceput sa-si dezvolte intreprinderile inclinam totusi sa credem ca singura lui calitate a fost cea de fiu al unui mare comunist, cu relatii sus puse in cinci guverne, de la Gheoghiu Dej si pana la Adrian Nastase.

Dupa ce taticu n-a mai fost in carti, plecand apoi si din aceasta viata, talentul de intreprinzator al lui Irinel a disparut instantaneu. Singurele afaceri pe care a mai putut sa le conduca au fost acelea prin care si-a vandut s-au a cedat la banci acumularile din vremurile bune.

Acum, „inventatorul Columbeanitului”, poate fi vazut la volanul unui Opel modest second-hand si, dupa ce a renuntat la palatul din Izvorani, s-a mutat cu chirie intr-un apartament de doua camere.

Intrebat despre situatia in care a ajuns, Iri nu recunoaste ca are probleme insa i se citeste pe fata gandul care-l macina cel mai rau: in absenta milioanelor aducatoare de huzur, cea care-i va aduce o cana cu apa la pat va avea mult peste varsta liceencelor cu care s-a obisnuit.

Foto click.ro

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
cadavre gunoi

Soluția genială pe care a folosit-o un slătinean pentru a instaura ordinea, respectul și liniștea la el în bloc!

O bonă din Italia a fost trimisă să lucreze de acasă dar a fost carantinată la Nădlac