in ,

Olguța Vasilescu, înfăptuiri magistrale: Companie de stat cu miliarde de lei papate dar cu ZERO realizari!

tren olguta vasilescu

Mai tineti minte explicatia geniala data cu ceva timp in urma de Olguta Vasilescu cand a justificat salariile colosale din societatile de stat prin faptul ca ”la stat sunt angajati cei mai bine pregatiti cetateni”?

Nu stim la ce pregatire se referea ex-ministrul muncii fiindca majoritatea bugetarilor sunt campioni mai mult la jocuri pe calculator, barfe si spart seminte. In mai toate intreprinderile de stat eficienta  acestor angajati de lux tinde vertiginos spre zero si o contrazic pe sexoasa guraliva de la Craiova.

Una din firmele laudate de Olguta se numeste Autoritatea de Reformă Feroviară, are circa 70 de angajati  condusi de un sef care incaseaza 15 000 lei pe luna si a fost înființată în 2017 pentru a cumpăra trenuri noi.

Oamenii aia halesc de trei ani miliarde de lei ca sa faca shopping dar , ce sa vezi, supercompetentii Olgutei nu au fost in stare nici sa cumpere o clanta de vagon. N-au facut nimic, au zero realizari si canci eficienta. Poate daca erau platiti sa produca cu barosul si cu dalta osii si boghiuri de tren, ar fi reusit mai mult si si-ar fi justificat macar o zecime din salariile alea nesimtite.

Oare daca meseriasii astia intr-ale cumparaturilor vor fi trimisi acasa , ca si alte mii de nepoti, amante si bagatorii de seama, vor sari din nou pesedistii ca ”liberalii lui Orban taie in carne vie acolo unde noi am dat de lucru oamenilor si le-am asigurat salarii mai mult decat decente?”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
madalina dobrovolschi ayahuasca

Șoc în curtea lui Iohannis! Legătura dintre demisia Mădălinei Dobrovolschi și Dosarul Ayahuasca!

conducta sparta apa calda

VIDEO: Firea a dat apă caldă de înaltă temperatură și altitudine bucureștenilor din Militari!