in ,

Alin Oprea, pe urmele lui Aurel Moldoveanu! Ce intervenții estetice și-a făcut pentru iubita tinerică – FOTO

Alin Oprea, în vârstă de 45 de ani, investește în imagine pentru noua lui iubită, după despărțirea de soție.  Solistul de la Talisman a apelat la operații estetice, merge la sala de fitness și a adoptat un stil de viață sănătos.

După 23 de ani de mariaj, Alin Oprea a divorțat de Larisa cu care are doi copii: Melisa (17 ani) și Adrian (21 de ani). Alin de la Talisman are acum o nouă iubită și s-a transformat radical din punct de vedere fizic.

Citește și: După numeroase operații estetice, Aurel Moldoveanu arată mai sexy ca Bianca Drăgușanu!

În vârstă de 45 de ani, artistul s-a lăsat pe mâna medicilor, pentru a-și recăpăta podoaba capilară. Costul unei astfel de intervenții se ridică în jurul sumei de 5.000 de euro, în funcție de câte fire de păr trebuie implantate.

„Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la implantul de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final.

Asta și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia. 

Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum.Această metodă pe care doctorul o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mărturisit Alin Oprea.

Solistul nu este singurul bărbat din showbiz-ul românesc care a apelat la această metodă. Culiță Sterp, Dorian Popa, Aurel Moldoveanu, Bogdan Boantă se numără printre vedetele care au investit în aspectul fizic.

Foto click.ro.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Nelu Tătaru: „Nu luăm în calcul în acest moment un lockdown”

Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus. Ce posta soția lui Olivia Steer cu câteva zile în urmă pe Facebook – FOTO