in ,

Sex liberal cu minore! Primarul PNL din Mogoșești – Siret își iubește consătenii atât normal cât și oral!

damian butnariu sex cu minore

Comuna Mogosesti-Siret, judetul Iasi nu este chiar Washington si nici primarul ei PNL, Damian Butnariu nu este chiar presedintele SUA, Bill Clinton. Cu toate astea, pe cei doi oficiali ii uneste ceva, un detaliu ce tine de partea romantica a firii lor.

Biroul din Primaria Mogosesti este mai mult patrat decat oval cum este cel de la Casa Alba dar acest mic amanunt  nu l-a facut pe nea Damian sa fie un cordac mai putin calitativ decat omologul sau de peste ocean, mister Bill.

Ambitios ca orice cocos crescut la tara, in anul 2007 Damian Butnariu a optat pentru oleaca de cioc si o tara de tartita cu doua fete minore aduse de un proxenet la el in birou, realizare pe care a recunoscut-o si de care este si astazi mandru.

In contextul in care urmeaza o noua runda de alegeri locale si, iata, penibila lui povestea a reaparut in presa, primarul mogosenean a fost intrebat ce parere are despre revenirea la votarea in doua tururi.

”Intrebarea e cu schepsis si inteleg unde bateti cu aluzia. Dupa cum bine stiti eu sunt adeptul botului in doua tururi dar sa nu ma puneti sa aleg care din ele e mai bun. Cand mi s-a intamplat necazu´, in 2007, mi-am excitat dreptul in tururile la amandoua fetele alea ca era la fel de tinere si frumoase amandoua”, a explicat edilul iubaret.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
clatite cu vibrator

Proasta internetului: o bucătăreasă amatoare a întins clătitele cu un vibrator Durex fără să își dea seama că folosește o jucărie sexuală!

liviu dragnea liber

Liviu Dragnea, eliberat din pușcărie! Merge acasă să-i arate Irinucăi ce-a mai învățat de la colegii de buduoar, pardon, de penitenciar…