in ,

Sorin Ovidiu Vântu donează statului 250 milioane de euro cu o singură condiție: să-i fie spălat cazierul!

sorin ovidiu vantu

Ca mai toti infractorii care, dupa ce s-au umplut de bani, vor sa fie cunoscuti de catre semenii lor si ca sunt ditamai geniile, suflete gigantice si urmasi ai celor mai nobile familii de pe glob, Sorin Ovidiu Vantu , proaspat eliberat din puscarie, incearca sa-si umple timpul cu tot felul de idei nastrusnice.

Dupa cum au demonstrat-o si numeroasele (si nu sunt toate) condamnarile pe care le-a avut, toate initiativele sale, indiferent de ambalajul in care au fost vandute, au avut un singur scop: sa insele lumea iar el sa se umple de lovele.

Acum, marele „Ganditor de la Puscaria”, a anuntat cu surle si trambite pe toate retelele de socializare ca vrea sa se implice din nou in viata cetatii si sa infiinteze „Clubul de Bussiness si Politica SOV” la cursurile caruia amatorii pot invata, banuim, ultimele descoperiri din domeniul escrocheriei. Filozoful cu opt clase vrea sa doneze statului roman suma exorbitanta de 250 milioane de euro dar precizeaza ca, la schimb, doreste sa i se reia toate procesele in care a fost condamnat, cu alte cuvinte, sa i se spele cazierul.

”Ofer Guvernului României o donație de 250 de milioane de euro, cu două condiții. Prima este să mi se rejudece toate dosarele de câtre judecători competenți și care să nu fie în aria de competență a securiștilor. Modalitatea legală există și se cheamă recurs în interesul legii. A doua, în momentul în care, în urma rejudecării acestor dosare se va constata că magistrații care m-au condamnat la ani grei de pușcărie și-au bătut joc de meserie, din prostie, din răutate, sau la ordinul securiștilor, să fie evacuați din sistem. Dacă aceste două condiții sunt respectate, voi oferi statului român, repet, 250 de milioane de euro. Suma este negociabilă! Cu banii ăștia se pot susține IMM-urile care să vă asigure locurile de muncă când veți termina cu tâmpeniile astea…”, a explicat Sorin Ovidiu Vântu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ceapa-antena-3

Încă un fake news cu ”sclavii din România” fabricat de Antena 3! Orban pregătește cartonașul roșu!

turcescu urla isteric

Turcescu sare la gâtul sistemului din care face parte: ”Dacă mă amendează un milițian de-al lui Vela, mă-sa-i curvă”