in ,

Sex după horoscop: Locuri ideale pentru amor, în funcţie de zodie

Locul unde faci sex este mai important decât pare, fiind un real stimulator, iar fiecare zodie are preferinţe specifice. Unii sunt stimulaţi de locuri extravagante, alţii de spaţii foarte intime, iar cei mai mulţi de cadre romantice.

Berbec

Nativul din Berbec este renumit pentru spiritul său aventuros chiar şi atunci când vine vorba de sex sau mai ales atunci când vine vorba de sex. De aceea, locurile care îl excită au o culoare diversă – de la patul din dormitorul propriu la maşină sau locuri publice.

Taur

Taurul este un semn zodiacal paşnic, care iubeşte enorm stabilitatea şi confortul. Nici în activitatea sexuală nu este un exhibiţionist, de aceea preferă partidele de sex în casă, pe cearşafuri din mătase, fără complicaţii sau aventuri excitante.

Gemeni

Un partener erotic jucăuş, nativul din Gemeni adoră extremele şi extravaganţele haioase ceea ce implică şi faptul că este stimulat de locuri precum: liftul, bancheta din spate a maşinii, parcuri, concerte, la birou, pe masa din bucătărie etc. De fapt, orice loc care îl face să simtă că trăieşte, că este viu şi spontan, sigur îl va excita pe nativul din Gemeni.

Rac

Regula de aur a sexului cu un Rac este conexiunea, intimitatea profundă a trupurilor. Astfel, pentru că nu pune accentul pe experimente fizice acrobatice, locul care îl  stimulează cel mai mult este: patul. Acolo unde şi poate atinge partenerul, îl poate privi şi se poate relaxa în confort. Totuşi, asta nu înseamnă că, din când în când, nu o să schimbe patul pentru puţină diversitate.

Leu

Iubitorul de control, nativul din Leu iubeşte să experimenteze o sexualitate debordantă care implică, bineîneţeles, locuri ce îi oferă adrenalină, cum ar fi locurile publice. El este cel care dictează locul exact pentru o partidă sălbatică. Nu lipsesc jocurile erotice şi fanteziile sexuale îndrăzneţe. 

Fecioară

Deşi aparent exuberantă, Fecioara trăieşte într-un spirit conservator, ceea ce o obligă să renunţe la unele fantezii sexuale. Va schimba dormitorul cu un alt loc ieşit din comun, numai dacă are foarte mare încredere în partener şi dacă criteriile sale perfecţioniste sunt îndeplinite.

Balanţă

Cu un instinct sexual dezvoltat, cel născut sub semnul astral Balanţă adoră să experimenteze, dar cu singura condiţie ca locul în care o face să fie totuşi comod. Este foarte repede stimulat mental, iar locurile precum o plajă fierbinte, pădure sau o clădire veche vor multiplica senzaţia de plăcere.

Scorpion

Numit de unii perversul zodiacului, de alţii cel mai pasional dintre semnele astrale, Scorpionul se bucură de sex cu o voluptate mai mare decât oricare alt semn zodiacal. Aşadar, pe vârful muntelui, în public (terenul de fotbal, lift, limuzină), în apă, făcând exhibiţionism, în podul casei sau în pat, oriunde simte că se potriveşte. Nativul acestei zodii trăieşte toate partidele de sex cu o intensitate hipnotică.

Săgetător

Dictonul după care se ghidează Săgetătorul în viaţă este: “orice, numai adrenalină să fie!”. El iubeşte sexul impulsiv, fără inhibiţii şi locurile care îi garantează sentimente de extaz: sexul în apă, în locuri interzise, în vestiar, pe biroul şefului, în toaleta avionului, într-o cabină publică de duş, într-o sală de spectacol.

Capricorn

Nativul din Capricorn este clasic şi liniştit prin definiţie: îşi doreşte siguranţă la fel de mult cum îşi doreşte iubire. Nu este stimulat de locuri extravagante, adoptând locuri liniştite, fără riscuri, fără priviri în plus, fără aspecte adiacente incomode. Perfect ar fi un pat pufos, cu perne mari şi lenjerie albă sau o canapea într-o sufragerie cu un şemineu romantic.

Vărsător

Nu la fel de pervers precum Scoprionul, însă la fel de pasional ca el şi foarte îndrăzneţ şi dornic de nou, Vărsătorul va fi excitat de spaţii uşor bizare care să îi pună în mişcare imaginaţia sa fără limite. Un astfel de loc poate fi pe câmp, pe balcon, în garaj, pe scara unui bloc, într-o cameră cu mai mulţi oameni care dorm.

Peşti

Un partener sexual complex, nativul din Peşti îmbină armonios plăcerea trupească cu pasiunea din ochii partenerului, de aceea locurile care îl excită sunt diverse şi greu de depistat. Pe cel ghidat de semnul astral Peşti îl poate fascina o partidă de sex pe un teren de rugby, dar şi într-o cameră cu perdele roşii, petale de trandafiri, arome afrodiziace şi undeva în fundal un blues al anilor 80.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Reţeta unui cunoscut chef britanic: Castraveți murați cu vanilie

Nicolae Bănicioiu, acuzat că a luat 800.000 de euro mită, a rămas fără imunitate parlamentară