in ,

Scurt manual de economie nepolitică pentru românii proști

scurt manual
Au fost niște vremuri, că de nu se pomenea nu se mai povestea, când nea Nicu era considerat ”good guy” de către imperialiștii americani. Asta i-a permis Primului Economist al Țării să împrumute nește dolari capitaliști de la FMI și Banca Mondială, ca să-i construiască fabrici și uzine Poporului muncitor. S-au obținut astfel locuri de muncă pentru toată lumea, unde se producea, de exemplu, un tractor cu 100.000 de dolari și se vindea apoi cu 10.000, realizându-se visul de aur al omenirii marxist-leniniste, adică falimentul nedeclarat. Din această cauză, carnea era foarte ieftină (14 lei/kg) la piață, în mercurial, iar noi o cumpăram cu 100 lei/kg, pe sub mână.

scurt tratat

Aspectul respectiv l-a înfuriat chiar și pe tovarășul Ion Iliescu care, deși lua carnea gratis de la Cooperativa de Partid, și-a dat seama că politica economică a Tovarășului nu semăna deloc cu sistemul social-democrat suedez admirat de el din cărțile citite la Editura Tehnică. Tovarășul Iliescu, împreună cu alți tovarăși emanați de nădejde, a făcut Revoluția, transformând fabricile falimentare în malluri de unde Poporul își ia la liber promoții în tigăi și bormașini, plus hârtie igienică emanând aromă de piersică la preț redus.

În rest, cum știți cu toții: știința modernă poate programa plopul să facă pere și richita micșunele, cu toată opoziția Tovarășei Savant de renume mondial care a vrut să vadă cu ochii ei dovada.

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sarbatori pascale

Târâișul șarpelui și pasul mielului

băsescu aruncă bomba

Băsescu aruncă bomba, Justiția își pierde trompa