in , , ,

Băsescu aruncă bomba, Justiția își pierde trompa

băsescu aruncă bomba

Ştirea ştirilor, mai tare decât bomba bombelor aruncată de americani contra teroriştilor talibani: ”Senatorul PMP Traian Băsescu a depus o serie de amendamente la Legea graţierii, prin care vor fi graţiate pedepsele de sub 10 ani, inclusiv, pe motiv că, în varianta actuală a proiectului, persoanele considerate «indezirabile» vor fi pedepsite mai aspru, şi se reduc la jumătate pedepsele pentru femeile condamnate pentru fapte fără violenţă, inclusiv pentru corupţie. Un alt amendament permite graţierea inclusiv a persoanelor condamnate pentru terorism.”

Cum noi îl știam pe dl senator de drept Traian Băsescu drept foarte pornit împotriva teroriștilor, pe care îi vedea de acum câțiva ani detonându-se în metroul bucureștean, ne-a venit pe loc următoarea legitimă întrebare: ce l-a făcut pe liderul PMP să devină atât de milostiv cu persoanele acuzate de terorism? Că de ce este așa de generos cu femeile condamnate nu mai trebuie să se întrebe nimeni, poate doar câțiva membri PMP rămași în faza lui Băsescu de acum vreo 10-12 ani. De întrebat e ușor, să găsești răspunsuri plauzibile este întotdeauna mai greu:

1. Elena Udrea… pardon… Traian Băsescu se teme că judecătorii-teroriști vor adăuga la recursul lui Traian Băsescu… ptiu, drace!… Elenei Udrea și o sancțiune pentru terorism de Stat, datorită faptului că își teroriza partenerii de afaceri cu Statul aplicându-le procentul fix de 10%, fără negocieri.

2. Traian Băsescu vrea un prag de 10 ani pentru grațiere deoarece a primit asigurări, pe anumite canale din Justiție, că Elena Udrea nu va primi mai mult la recurs, cu toate eforturile dlui Voiculescu depuse pe alte anumite canale din aceeași Justiție.
băsescu aruncă bomba

3. Dl Băsescu se teme că o persoană atât de dezirabilă ca dna Udrea poate fi considerată indezirabilă, mai ales de anumite persoane feminine din Justiția românească, rămase credincioase indezirabilei Camelia Bogdan.

4. Faptul că, paradoxal, Traian Băsescu vrea doar reducerea la jumătate a pedepselor persoanelor feminine condamnate pentru corupție și nu grațierea acestora e consecința faptului că Elena Udrea a făcut mereu totul pe jumătate cu el, considerând că menținerea acestui procentaj se constituie într-o inițiativă echitabilă.

5. Acest punct se leagă intrinsec de cel precedent, dl Băsescu luând în calcul posibilitatea ca, așa cum a îndemnat constant de când nu mai e Președinte, Codruța Kövesi să fie arestată și condamnată; penala Kövesi va executa astfel măcar jumătate din pedeapsă, asta dacă, așa cum nu a prevăzut Traian Băsescu, nu va fi condamnată și pentru acte de terorism la adresa clasei politice, cum își dorește celălat mare om de Stat și iubitor de femei, dl Tăriceanu.

Oricum, toate cele de mai sus devin nule și neavenite dacă ambasadorul american Klemm îl va convoca pe Traian Băsescu într- o ședință de urgență, unde îi va umple botul de sânge cu mandat de la bătăușul Trump. Cam miroase a vânt din pupă, marinare!

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
scurt manual

Scurt manual de economie nepolitică pentru românii proști

grindeanu pe dragnea

De ce l-a amenințat Grindeanu pe Dragnea cu demisia. Cele 7 ipoteze ale lumii