in

Scandal sexual la Spitalul de Copii din Timișoara: „Se punea cu noi în pat. Intra peste noi la duș”

Poliția Timiș anunță că a început cercetări după ce au apărut informații că un asistent ar agresa sexual mame în Spitalul de Copii din Timișoara.

„În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de Copii din Timișoara”, polițiștii din Timișoara anunță că s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Ziarul Libertatea scrie că trei mame au depus plângeri împotriva unui asistent, acuzându-l de abuzuri sexuale. Mamele susțineau că asistentul fie le-a atins, fie a mers după ele la baie, fie se așeza cu ele în pat. Mai mult, asistentul le căuta pe mămici în baza de date informatică a spitalului, le lua adresele și numerele de telefon, dar le căuta și pe Facebook și le scria mesaje.

Managerul spitalului, dr. Ovidiu Adam, a recunoscut plângerile și a spus că asistentul a fost retrogradat la funcţia de îngrijitor de curăţenie timp de 60 de zile şi mutat pe altă secţie.

Asistent medical de la Spitalul de copii din Timișoara, acuzat de abuzuri sexuale

Toate cele trei femei au fost în spital ca mame ale unor copii bolnavi. Toate trei au scris câte o plângere către conducerea spitalului în care povesteau ce au pățit:

„Mă atingea, împotriva voinței mele” /„A venit după mine la toaletă, a deschis ușa, privindu-mă și vorbind obscen, eu fiind cu pantalonii jos”/ „Mi-a pus mâna la ceafă și m-a strâns, spunându-mi că ar vrea să mă strângă de gât, toate acestea în prezența minorului” /„A încercat să intre peste mine la duș, dar nu a putut intra, deoarece ținea o mămică ușa” /„S-a așezat lângă mine în pat și m-a luat de fund”.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Și-a ucis iubita însărcinată, pentru vizualizări. Tânăra a murit de frig după ce a fost lăsată afară doar în bikini

aur geroge simion

Top 12 obiective programatice ale AUR, pentru perioada primului mandat în Parlament