in ,

Și-a ucis iubita însărcinată, pentru vizualizări. Tânăra a murit de frig după ce a fost lăsată afară doar în bikini

Revoltător! O tânără a murit după ce a fost încuiată afară în frig de prietenul ei în timpul unui livestream pe Youtube.

Stas Reeflay, în vârstă de 30 de ani, al cărui nume real este Stanislav Reșetnikov, ar fi forțat-o pe prietena sa să iasă afară din casă doar în chiloți în pofida temperaturilor extrem de scăzute, bărbatul transmițând în direct incidentul.

Valentina „Valya” Grigoryeva, tânăra în vârstă de 28 de ani, care anunțase de curând că este însărcinată, nu a rezistat frigului şi a murit de hipotermie, în casa unde locuia cu chirie, din satul Ivanovka, lângă Moscova.

„Iepuraşul meu, ce ai?”, a întrebat Reeflay la un moment dat „Băieţi, nu are puls, e palidă, nu respiră”, a spus el apoi încercând să o aducă în casă în timp ce transmitea în direct.

Comitetul de Investigaţii din Rusia s-a sesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, în timp ce canalul de Youtube al lui Reeflay a fost închis de platforma de videosharing.

„The Sun” scrie că bărbatul era cunoscut pentru transmisiunile pline de „violenţă şi abuz” împotriva iubitei sale, care prezenta vânătăi pe tot corpul.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mare atenție! Mii de pastile anti-COVID contrafăcute, descoperite în Vama Giurgiu – FOTO

Scandal sexual la Spitalul de Copii din Timișoara: „Se punea cu noi în pat. Intra peste noi la duș”