in ,

Sătul de cicălelile soției, un tânăr a preferat să părăsească izolarea și să bea liniștit o cafea de 2000 de lei!

tanar cafea bistrita

Exceptand cuplurile pe care izolarea la cotet i-a prins in primele zile de relatie, cand timpul pare prea scurt pentru consumarea iubirii ce se anunta a fi pentru tot restul vietii, in multe alte gospodarii nivelul atins de tensiunea convieturii la comun a atins cote de necrezut. In contextul unui stil de viata supra incarcat de activitate care-i duce pe membrii unei familii pe drumuri ce adesea nu se unesc nici macar odata cu venirea serii, o gramada de parteneri au ajuns in zilele astea de izolare sa scrasneasca din dinti de cate ori trec unul pe langa altul.

Satul de cicalelile sotiei, un bistritrean de 32 de ani a ales sa paraseasca locuinta cu scopul de a bea o cafea in liniste. Ghinionul lui a fost ca, pe drum, s-a lovit de politistii care vegheau la buna desfasurare a starii de urgenta si care, culmea, nu l-au intrebat ce cafea doreste sa consume ci, constatand ca nu are asupra lui declaratia pe propria raspundere, l-au amendat cu 2000 lei. Acum, oricata greata i-ar fi provocat certurile cu sotia, sa platesti pentru o cafea de doi lei ca si cand ai fi servit-o pe Everest alaturi de Bianca Draguseanu goala, parca e si mai nasol.

Dupa acest incident care nu este singurul din tara, Jandarmeria a postat pe site-ul oficial si morala:

„ În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ciori tismaneanu

VIDEO: Vladimir Tismăneanu, replică de-a dreptul cutremurătoare de la un cetățean din Țăndărei care s-a simțit profund jignit!

focar de kuweit 19

VIDEO: Alertă! Focar de Kuweit 19 descoperit la Țăndărei!