in ,

Românii din Teleorman votează trei zile, ca diaspora!

votare teleroman

Chiar daca secole de-a randul judetul Teleorman a facut parte din Romania, dupa instalarea noii puteri liberale, s-a hotarat, prin ordonanta de urgenta, ca locuitorii acestei zone sa fie tratati ca cei din diaspora.

”Dupa ce in ultimii trei ani acest judet a dat sute de genii care au ajuns in fruntea tarii, hotarand destinele a milioane de romani, specialistii nostri au lansat socanta teorie cum ca regiunea respectiva este total diferita de restul Romaniei si ca atare vorbitorii de limba romana stabiliti in Teleorman vor fi tratati ca cei din diaspora, adica vor vota de vineri pana duminica la ora 21”, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Bucurandu-se de acest privilegiu neasteptat, consatenii patriotilor Dragnea, Dancila si  Carmen Dan au votat pana la mijlocul zilei de sambata intr-un procent ametitor. Fara a-i pune la socoteala si pe votantii din cimitire, care inca nu ajunsesera la urne, la pranz erau stampilate deja peste 167% din buletinele de vot.

”N-am vazut atata lume la scoala din Videle de cand mama m-a facut. Am votat ca toti diasporenii pentru viitorul copiilor si parintilor nostri. Vrem sa scapam tara de nenorocitii care au plecat de aici si ne-au facut de ras”, a declarat la iesirea din sectie un vecin de bloc al pupezelor vopsite, Viorica si Carmen.

What do you think?

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila campanie wc

Dăncilă, campanie disperată în WC-urile PUB-urilor din Centrul Vechi! FOTO

hora la urna anglia

VIDEO! Românii au încins hora în secția de votare și sărbătoresc deja la Londra victoria lui Iohannis!