in ,

România recursului și cei 9000 de moși compensați ce ne vor ”colinda” de Sărbători…

Dupa ce ne-a auzit, in urma cu un an, pe noi prostii, ca nu prea ne ajung banii aia multi ca sa luam dropsuri la copii, mamoasa guvernare socialista a vrut sa ne demonstreze ca Mos Craciun exista si, vrem, nu vrem, ne va calca pragul la toti.

Pentru ca treaba sa mearga echitabil, corect si sa se ajunga la toata lumea, alesii nostri cei grijulii au eliberat 9000 de infractori din inchisori, dintre care peste 4800 cu fapte abominabile. Ei, ce mai ziceti, iubiti prieteni ai gastii care ne apara de soroisti, bruxelisti si hastagieni? Care guvernare s-a mai gandit sa ne faca sarbatorile chiar de neuitat?

Acum, la final de 2019, ganditi-va cat de feeric vor intra mosii astia 9000, dornici de cadouri ca nimeni altii, in casele romanasilor, pe horn, pe geamul uitat deschis, pe usa incuiata degeaba, pe orice gaurica, numai sa ne faca pe noi fericiti ca ne-au condus atat vreme tocmai aia pe care i-am votat prin neprezentare la urne in 2016.

Cu siguranta hospitalitatea romaneasca se va face simtita in orice gospodarie. Hotii si talharii sunt asteptati la masa, in pivnita, pod sau sifonier iar violatorii, bineinteles, in pat, garaj sau, dupa posibilitati, pe blana de la semineu.

Sarbatori fericite, prieteni! Si multi ani, fara carti scrise, puscariasilor ce-au fost pana de curand din fruntea tarii!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

După mesajul lui Dragnea, mii de infractorii declară că și ei au făcut fărădelegile tot pentru țara lor dragă!

conducta airbnb

Radet, mină de aur: Boschetarii din București și-au pus garsonierele pe Airbnb!