in , ,

VIDEO: România a semnat acordul de realizare a cinci drumuri județene cu Armata de rațe a Chinei!

armata de rate a chinei

Dupa ce muncitorii chinezi au uimit o intreaga planeta prin construirea unui spital de mii de locuri in numai o saptamana, a venit randul unor profesionisti si mai atipici sa ne dea pe spate. Republica chineza are o armata de rate dresate special pentru diverse misiuni. Acestea sunt invatate inca din ou sa ciuguleasca insecte, sa rontaie coronavirusi si sa presteze anumite lucrari de inginerie.

In contextul ultimilor treizeci de ani , perioada in care toate incercarile de a face o autostrada au esuat, Romania lasa orgoliile la o parte, si se recunoaste invinsa de lupta cu infrastructura. De aceea, zilele trecute, a catadixit sa semneze acordul de realizare a cinci drumuri judetene cu altfel de bipede, mai serioase decat oamenii nostri, si anume cu armata de rate a Chinei.

Cu ajutorul ”labelor plate de inot” si batand pasul marunt pe loc, aceste pasari miraculoase reusesc sa batatoreasca 200 de kilometri de drum pe zi. Primele 500 000 de macanitoare au sosit deja la Constanta dupa ce, plecand din Beijing, au inotat in Oceanul Planetar aproape 21 de ore.

 Potrivit lui Lu Lizhi , expert la Ministerul Agriculturii Chineze, ”folosirea raţelor la drumuri si poduri este o metodă mai puţin costisitoare şi mai ecologică decât cea care foloseste constructori plini de ifose, betivani si puturosi. În plus, raţele sunt mai disciplinate şi mai putin pretentioase la mancare si cazare în comparaţie cu alte fiinte. Raţele rămân în grup şi prin urmare sunt mai uşor de gestionat”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bani diaspora

Românii nu mai ridică banii trimiși de diaspora: ”Mai bine mor de foame decât să mă îngroape coronavirusul!”

basecu tariceanu

Profesorul Băsescu îl lasă corigent pe Tăriceanu: ”El nu poate să rețină materia, învață după ureche!”