in , ,

Românii nu mai ridică banii trimiși de diaspora: ”Mai bine mor de foame decât să mă îngroape coronavirusul!”

bani diaspora

De cand s-a raspindit informatia cu virusul ucigas scapat din cocinile chinezesti, s-au auzit atatea incat credeam ca nu ne mai mira nimic. Totusi, de curand, a aparut un fenomen cu totul aparte la care nici cei mai creativi oameni nu s-ar fi putut gandi. De teama infestarii cu coronavirus romanii nu-si mai ridica banii trimisi de rudele din diaspora.

Lucratorii oficiilor postale nu stiu cum sa procedeze pentru ca nu s-au mai intalnit niciodata cu asemenea situatie. In fiecare zi vin sute de mii de euro din strainatate si nu exista spatii de depozitare.

Compania MoneyGram, folosita de majoritatea celor plecati pentru a trimite bani acasa, a demarat procedura de intrare in insolventa. Finantistul Florin Catu previzioneaza o criza inimaginabila intrucat fara miliardele primite fara dobanda de la diaspora, Romania va intra in colaps fiinaciar. PSD sare intrun picior de fericire simtindu-se razbunat fata de cei care i-au tradat la ultimele alegeri. PF Daniel s-a autosesizat si povatuieste enoriasii sa nu se mai atinga niciodata de banii respectivi, promitand ca vor trece reprezentanti ai BOR pe la toate oficiile si-i vor ridica in conditii de maxima siguranta pentru a-i depune apoi in visteria bisericii.

”Normal ca imi trebuia banii de la baiat, din Italia, ca n-am mai cumparat mancare si n-am mai platit curentu´ electric de o luna, da´ mi-e frica sa nu iau coronavirusu´. Mai bine mor de foame decat sa ma ingroape chinejii cu boalele lor periculoase”, a declarat Iftimie Potlog, un pensionar din comuna Izvoarele.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sorina-pintea

Avocatul Sorinei Pintea, dezvăluiri cutremurătoare: ”A fost supusă unor torturi inimaginabile!”

armata de rate a chinei

VIDEO: România a semnat acordul de realizare a cinci drumuri județene cu Armata de rațe a Chinei!