in ,

Româncă din Marea Britanie, cu iubitul la instanță, după ce el a mințit-o că poate rămâne gravidă făcând sex anal vreme de 5 ani!

romanca marea britanie sex anal

O româncă din Marea Britanie își dă iubitul în judecată după ce el a mințit-o 5 ani că poate rămâne gravidă făcând sex anal!

Manuela Cummings, în vârstă de 38 de ani, suferă de o afecțiune medicală cunoscută sub numele de dispareunie, o durere genitală persistentă sau recurentă care apare chiar înainte, în timpul sau după actul sexual, și care i-a și distrus căsnicia.

Divorțată, Manuela a păstrat numele soțului și a căutat o modalitate alternativă de a concepe, ultimul său iubit, Andrew, asigurând-o că sexul anal ar fi fost mai puțin dureros și ar face posibilă sarcina.

Pe parcursul unei perioade de 5 ani, Manuela Cummings a cheltuit aproximativ 100.000 lire sterline, bani primiți la divorț, pe injecții și hormoni care stimulează fertilitatea și a trebuit să-și ipotecheze și casa pentru a plăti tratamentele.

„Am făcut sex anal de până la șase ori pe zi, în speranța că voi rămâne gravidă. În mai multe rânduri, l-am invitat și pe unul dintre prietenii iubitului meu, care are trei copii, pentru o partidă în trei, pentru că eram disperat ajung la rezultatul dorit”, a spus Manuela Cummings judecătorului, în lacrimi.

”În ultimii cinci ani, profitând de naivitatea și de ignoranța sa, clienta mea a fost manipulată în practicarea sexului anal aproape în fiecare zi, cu obiectivul de a rămâne însărcinată și de a întemeia o familie, chiar dacă acest lucru este imposibil din punct de vedere medical”, a declarat avocatul Blaw Jhob în instanță.

Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, se pare că iubitul Manuelei și-a îndemnat partenera și să-i facă sex oral zilnic, mințind-o că a citit un articol în careera declarat că sexul oral îi va crește și lui șansa de a deveni fertil.

Deși fertilizarea ovulului prin contact sexual anal este imposibilă din punct de vedere medical la persoanele heterosexuale, în 2003, un bărbat transsexual care a făcut operație de schimbare completă de sex a susținut că a fost ”lăsat greu” după ce a făcut sex anal.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
maghiar arestat

Un maghiar din Covasna, câștigător la 6/49, arestat după ce a aruncat cinci camioane de gunoi în curtea foștilor angajatori!

teodorovici discotecar

Discotecarul Orlando Teodorovici ne-a invitat sa le verificam pregatirea ”bufonilor incompetenți din actuala guvernare”!