in ,

Adrian Ursu, cu modestie: ”Emisiunea ”În premieră” dispare întrucât, făra nevastă-mea, Carmen, nu știe nimeni s-o facă!”

carmen avram adrian ursu

Pe langa maturaresele din Videle si slugile din PSD care, in fata, o lingeau interesate pe Viorica dar pe la spate nu o scoteau din ”proasta partidului”, o singura persoana a mai declarat public ca ”a sedus-o si a fascinat-o discursul inteligent-sofisticat al premierului Dancila”. Este vorba despre fosta jurnalista Carmen Avram, actual europarlamentar propus de cinstitul Dragnea si intamplator sotia unui dintre cei mai inflacarati aparatori ai infractorilor rosii, Adrian Ursu.

Emisiunea produsa la Antena 3 de Carmen Avram, intitulata ”In premiera”, a fost scoasa din grila si, ca urmare, inimosul slatinean, Ursu, a simtit nevoia sa explice cu o modestie iesita din comun ca fara iubita lui, trimisa la produs multi bani fara efort in Bruxelles, nu se poate atinge nivelul intelectual ridicat cu care au fost obisnuiti telespectatorii .

”Este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România. Fara nevasta-mea, Carmen, pe care am reusit s-o aranjez cu j’ de mii de euro lunar la Bruxelles, nu este nimeni in stare s-o produca”, a explicat deontologul Adrian de ce nu mai are Ursu coada in Antene.

Adevarul este ca numai un super-profesionist, ca doamna Avram, excitat de limbajul de om simplu al Vioricai Dancila putea sa realizeze  cu o super echipa si cu super bugete un astfel de format tv.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
frontiera mexic usa caini olteni

VIDEO: Trei olteni au furat câinii vameșilor mexicani care păzeau zidul de pe frontiera cu SUA!

maghiar arestat

Un maghiar din Covasna, câștigător la 6/49, arestat după ce a aruncat cinci camioane de gunoi în curtea foștilor angajatori!