in ,

Șoferul TIR-ului care a îngrozit Germania avea permisul luat la Pitești!

sofer tir germania

In Romania nu se mai mira nimeni cand sunt vazuti cretini la volan care nu stiu sa conduca masina nici macar in linie dreapta pe distanta de cativa metri  pentru ca stim cu totii cum s-au luat o gramada de permise pe spaga, nu pe cunostinte tehnice. Din pacate, de cand suntem considerati membrii ai UE si putem sa ne rupem si noi tenisii pe spinarea batranului continent, de maiestria soferilor romani se pot minuna acum si locuitorii tarilor civilizate.

Polițiștii din orașul german Herborn Seelbach spun că așa ceva nu au văzut niciodată, și anume un mastodont de 40 de tone care a blocat mai multe străzi, după ce a făcut o serie de piruete pe un drum lat de patru metri.

Soferul TIR-ului, un roman care s-a dovedit ca si-a luat permisul la Pitesti, a reusit, prin manevrele lui spectaculoase, sa darame peretii catorva case, sa strice borduri, stalpi si parapeti.

”Sunt la prima mea cursa cu o masina atat de mare. Pana acum am mai condus de doua- trei ori Dacia unui vecin si credeam ca ma descurc si pe TIR”, a declarat el atunci cand l-au ridicat politistii germani.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
eleva olimpica

VIDEO: O elevă olimpică la Gastro-fizică are o propunere inedită pentru schimbarea radicală a sistemului de educație

robert turceascu moise guran

Robert Turcescu, intrare cu talpa la Moise Guran: ”E un melc fără coloană vertebrală!”