in ,

Reputatul medic Răzvan Constantinescu, apel adresat ”imbecililor care poartă chiloței pe nas, că așa e trendy”

razvan constantinescu

Promovarea excesiva si in cele mai multe cazuri fara a avea un suport stiintific a epidemiei declansate de coronavirus a dus la aparitia unor reactii deosebit de dure chiar si in  lumea medicala.

Cresterea la ”dimensiuni  inumane” a pretului pentru o biata masca de tifon a pus capac situatiei facandu-i si pe cei mai blanzi doctori sa-si piarda calmul si sa explodeze in declaratii extrem de dure. Un discurs foarte acid care trebuie obligatoriu citit este si cel semnat de doctorul Razvan Constantinescu care socheaza  dar, in acelasi timp, clarifica niste aspecte ale fenomenului nou aparut.

„Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este uşor de manipulat. Ea nu poate înţelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienţi cu insuficienţă cardiacă severă, BPOC, imunodeprimaţi (aş adăuga eu, şi cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generaţia ”i-phone” poartă barbă şi glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu ştiu ce ţară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-şi facă rost de vreo leucemie şi apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul.

Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Şi atunci de ce vă isterizaţi, glezno-barbişoanelor?”, e mesajul publicat de medicul Răzvan Constantinescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
cocalar cu lamborghini

Patron de butic din Săcele, îmbogățit de coronavirus: ”Gripa chinezească m-a scos din foame! Acum pot muri în Lamborghini-ul meu!”

cristoiu coronavirus

”Maestrul” Ion Cristoiu aruncă bomba: ”Iohannis are coronavirus!”