in

Psihanaliză: Ce ai văzut prima oară în imagine îţi spune cel mai întunecat secret

Încearcă să răspunzi sincer la întrebarea: ce ai văzut prima oară în fotografia de mai sus?

Secretul fotografiei este că mintea umană asociază simboluri bizare cu anumite sentimente sau încărcături pe care le omul le are.

Iată ordinea:

1. Fetiţa – Fricile tale cele mai adânci pornesc de la emoţiile din copilărie reprimate. Evenimentele care pot marca mintea unui copil sunt multiple, iar cele neexprimate sau neconsumate pot lua formă de frică, viciu sau chiar dorinţe stranii. Bineînţeles, evenimentul ce serveşte ca sursa acestei frici poate să se fi întâmplat nu doar în copilărie, dar şi cât timp te-ai aflat în pântecele mamei.

2. Fluture – De obicei acest simbol are înţeles pozitiv, însă există şi o ”traducere” mult mai întunecată. În interpretarea viselor, fluturele semnifică noi începuturi. Dacă fluturele e primul lucru pe care l-ai zărit în fotografie înseamnă că cea mai întunecată teamă a ta este moartea sau teama de a nu trăi, de a nu te bucura de diverse şanse pe care le primeşti.

3. Căpşună – Căpşuna reprezintă inima sau iubirea în unele interpretări. Există o legendă care spune astfel: moartea lui Adonis a făcut-o să plângă neîncetat pe zeiţa Venus, iar fiecare lacrimă care cădea pe pământ se transforma în căpşună. Dacă acesta este primul lucru zărit înseamnă că ai o iubire foarte mare de oferit, însă îţi este foarte frică să o dăruieşti cuiva din cauză că există posibilitatea să fii trădat.

4. Păianjenul – În cazul în care păianjenul e primul care ţi-a atras atenţia înseamnă că mediul în care eşti şi în care îţi desfăşori activitatea nu îţi oferă suficientă siguranţă. Mereu eşti cu ochii în patru după detalii şi găseşti ceva periculos chiar şi în cele mai sigure locuri. Această căutare permanentă de pericol în scopul de a te apăra te ţine departe de a te bucura în acelaşi timp de momentele fericite prin care treci. Există posibilitatea ca anxietatea şi atacurile de panică să nu-ţi fie subiecte necunoscute.

5. Copacii – Dacă cei doi copaci au fost primii care ţi-au sărit în ochi înseamnă că cea mai mare teamă a ta este acceptarea despărţirilor inconştiente la nivel emoţional. Ţi-e frică să accepţi anumite părţi din tine şi îţi dezvolţi o identitate diferită în jurul celorlalţi de cea reală.

6. Ursuleţii – Îţi e teamă să ai temeri. Poate suna ciudat, însă asta provine dintr-un eveniment în care a trebuit să te confrunţi singur cu greul care a intervenit în viaţa ta. Lipsa unui prieten sau a unui umăr pe care să plângi nu a trecut neobservată, iar asta te-a măcinat.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Care sunt cele mai bune momente pentru sex

Vânzătoarele de semințe din Piața 16 Februarie au fost trimise să lucreze de acasă!