in ,

Care sunt cele mai bune momente pentru sex

Momentul în care alegem să facem sex cu partenerul poate fi definitoriu pentru calitatea partidei sexuale, a obţinerii stării de plăcere pe care toţi o căutăm.

Se pare că există şi o tendinţă neintenţionată de a alege anumite momente pentru intimităţi în cuplu. Cum era de aşteptat, weekend-ul este prima opţiune pentru sex, atât pentru cuplurile mai tinere, cât şi pentru cuplurile mai în vârstă.

Iar cei mai mulţi îndrăgostiţi aleg sa se întâlnească în dormitor vinerea sau duminica. De altfel, momente foarte bune pentru că ele coincid cu stările de relaxare, cu eliberarea simţurilor.

Aşadar, oamenii au intuit, fără să citească vreun tratat de psihologie sexuală că sexul e mai bun când eşti relaxat.

Pe de altă parte, sexologii recomandă partidele de sex şi în timpul săptămânii, când partenerii trebuie să facă orice ca să se poată destinde. Nu e recomandat să aştepţi mereu weekend-ul pentru a te destresa.

Timing-ul este esențial

Pentru cei mai mulţi, între momentul excitaţiei şi actul sexual în sine există o prăpastie de mai multe ore semnificative. De exemplu, sâmbăta partenerilor le creşte libidoul pe la prânz, dar se hotărăsc să facă sex abia spre seară.

Aşteptarea poate fi incitantă, susţin sexologii, dar este sănătos să vă dăruiţi iubitului/ iubitei şi exact în momentul în care începeţi să-l doriţi – pentru că inhibarea duce de multe ori la frustrare.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Excepții de la purtatul măștii. Când îți poți da masca jos

Psihanaliză: Ce ai văzut prima oară în imagine îţi spune cel mai întunecat secret