in , , ,

Altă belea: albii care poartă măști negre au fost declarați rasiști de către protestatarii Black Lives Matter!

mastile negre rasiste

Activiștii Black Lives Matter au decretat mai nou că persoanele albe care poartă măști de protecție negre, în scopul protejării lor și a altora împotriva coronavirusului, sunt rasiste și merită tratate ca atare, anunță Academia Cațavencu.

Vorbind în timpul recentele revolte din Los Angeles, activistul BLM, Mobutu Fese Seku Kuru, a uimit asistența numind protestatari albi care purtau măști negre drept gunoaie rasiste. „Toți oamenii albi îngenuncheați, asta nu este suficient, sunteți niște gunoaie rasiste chiar și voi, cei de aici, purtând aceste măști negre. Sunteți o rușine, dați-le jos imediat!”, a urlat Mobutu, în plină transă ideologică.

Pentru că mulți dintre manifestanții albi au fost suficient de șocați încât să întârzie în a se descotorosi imediat de măștile negre, acestea le-au fost smulse la propriu de pe pe figuri, apoi au fost aruncate pe jos și călcate în picioare de către protestatarii de culoare BLM.

Episodul din Los Angeles a reverberat imediat, astfel că, în prezent, în tot mai multe dintre orașele americane, albii care participă la proteste sau pur și simplu merg pe stradă purtând măști negre pe figură sunt taxați ca rasiști, riscând o bătaie zdravănă, primită din partea gloatelor de ”manifestanți pro-democrație și anti-discriminare” de culoare.

Abuzurile au început deja să facă ocolul rețelelor de socializare. O femeie din New York… (citește întreg articolul în Academia Cațavencu).

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
protest elevi bac religie

Proteste de amploare după ce B.O.R a anuțat că vrea să introducă Religia la BAC!

takoy

De ce se merită în zilele noastre să vă coaseți haine?