in ,

Primul localnic din Urziceni ucis de Coronavirus: un bătrân de 77 de ani, din cartierul Poștă, decedat la domiciliu pe 25 martie!

decedat urziceni coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat ieri trei ialomițeni decedați din cauza coronavirusului. Este vorba de doi bărbați din Țăndărei și unul din Urziceni, cu vârste cuprinse între 39 și 77 ani, doi dintre ei morți la domiciliu, unul decedat la Spitalul Țăndărei.

Cel mai în vârstă dintre decedați, bătrânul de 77 de ani, locuia în Urziceni, în cartierul Poștă, și suferea de afecțiuni cronice la momentul infectării. Pe data de 25 martie, anunțul decesului a fost făcut de către membri ai familiei, unii dintre ei fiind întorși din călătorii în zona Marii Britanii. Trupul bătrânului a fost ridicat de către serviciul județean de medicină legală, fiindu-i recoltate probe necroptice în data de 26.03.2020. Rezultatul pozitiv a fost confirmat în data de 28.03.2020.

Un al doilea bărbat, în vârstă de 60 de ani, a decedat tot pe 25 martie, la domiciuliu, în Țăndărei, Este vorba de o persoană de 60 ani, cu comorbidități obezitare, care, la fel ca și bătrânul din Urziceni, nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu o altă persoană confirmată cu coronavirus.

În cazul ambelor persoane, Direcția de Sănătate Publică încearcă să-i identifice pe toți cei care au intrat în contact direct în ultimele zile cu bărbații decedați.

Cel de-al treilea deces în cronologia prezentată de Grupul de Comunicare Strategică, este cel al unui bărbat de 39 ani din Țăndărei, ucis de coronavirus pe 26 martie, la ora 1.50, la scurtă vreme după ce a fost consultat la camera de gardă a Spitalului din localitate. Omul nu se afla pe listele de monitorizare zilnică înregistrate de către Direcția de Sănătate Publică Ialomița, dispunându-se, ca urmare a confirmării infectării cu COVID, efectuarea de teste ca în regim de urgență pentru toți cei cu care a intrat în contact persoana decedată.

What do you think?

-13 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lingurita impartasanie

Un medic de la Spitalul Polizu a descoperit antidotul împotriva coronavirusului: ”Împărtășania este cel mai bun medicament!”

corona si virus

O româncă însărcinată, care a născut în Londra, și-a botezat gemenii Virus și Corona!