in ,

Un medic de la Spitalul Polizu a descoperit antidotul împotriva coronavirusului: ”Împărtășania este cel mai bun medicament!”

lingurita impartasanie

Daca ingrozitoarea pandemie care a facut atatea victime s-ar fi intamplat acum cateva secole, omenirea si-ar fi pus speranta doar in biserica, singura institutie pamanteana cu solutii, in acele vremuri, la orice necaz. Astazi, in secolul al XXI-lea, cand stim cu totii ca stiintele s-au dezvoltat in toate domeniile incredibil de mult fata de nivelul avut in Evul Mediu, asteptarile noastre, ale muritorilor de rand, se indreapta catre profesionisti.

In lupta cu coronavirusul mii de centre de cercetare din intreaga lume se strofoaca sa gaseasca vaccinul salvator si , in paralel, reprezentantii bisericii actioneaza cum stiu mai bine: cu lingurita plimbata din gura in gura pana se sperie diavolul si fuge.

Situatia la nivel global este atat de grava incat , spre stupoarea tuturor, tabere antagonice in mod traditional se vad nevoite sa-si uneasca fortele.

Medicul Carmen Radulescu de la Spitalul Polizu este unul dintre ”oamenii cu multa carte” care declara ca miracolele din domeniul medicii nu ar fi posibile fara puterea credintei.

„Nu pot să cred că există oameni nechibzuiţi care pot spune că Trupul şi Sângele Mantuitorului ne pot îmbolnăvi. Sunt medic şi nu sunt de acord cu asemenea Inepţii! Împărtăşania este cel mai bun medicament împotriva oricărei boli şi un balsam pentru suflet. Coronavirusul poate fi ucis doar prin rugaciune”, a transmis medicul Radulescu.

Reactiile la mesajul dansei au fost diverse si in numar extrem de mare insa majoritatea subliniau aceeasi idee: ”Daca nu ti-ai luat diploma  pe pile si bani si ai invatat carte, ar trebui sa-ti vezi de stiinta nu de metode primitive. Daca crezi ca e adevarata teoria ta, fa o lucrare si poate iei Premiul Nobel”.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
regele thailandei harem

Orgii pe timp de carantină! Regele Thailandei s-a izolat împreună cu haremul său de 20 de femei!

decedat urziceni coronavirus

Primul localnic din Urziceni ucis de Coronavirus: un bătrân de 77 de ani, din cartierul Poștă, decedat la domiciliu pe 25 martie!