in ,

Bombă la Caracal: 14 eleve din aceeași clasă au rămas gravide în același timp!

gravide caracal

Ancheta monstrului din Caracal ia in fiecare zi intorsaturi nebanuite si rezolvarea ei pare ca nu va fi gasita prea curand. Ca si cum grozaviile lui Dinca nu ar fi fost de ajuns pentru imaginea micului oras de provincie, saptamana trecuta a mai fost detonata o bomba care intrece in senzational toate minunile celebrei localitati.

La Liceul Agricol situat in afara orasului nu mai putin de paisprezece eleve au ramas gravide in acelasi timp. Ajunse in luna a opta de sarcina respectivele nu si-au mai putut ascunde secretul care, odata decospirat, a inflamat intreg colectivul de cadre didactice. Profesorii au anuntat parintii  care, la randul lor, au alertat Politia fiind convinsi ca fetele au legatura cu retelele locale de prostitutie.

”E stilu´ de lucru al monstrului Dinca. Ne-a nenorocit copilele”, comentau plangand  parintii prin curtea liceului.

Ambitionati de esecul avut in cazul disparitiei Alexandrei si Luizei, politistii caracaleni au demarat investigatii cum nu s-au mai vazut niciodata pe acele meleaguri. Dupa lungi interogatorii si cercetari amanuntite misterul a fost elicidat. Ca sa-si intareasca prietenia care le lega, cele 14 eleve s-au vorbit intr ele sa faca cel putin cate un copil pana termina liceul. Pentru a-si indeplini visul, in luna iunie 2019 ele n-au refuzat absolut nicio propunere indecenta facand sex neprotejat cu cine s-a nimerit.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
politia simleul silvaniei

Cu Poliția la avizier: M.A.I vedem noi cu legea, la Șimleul Silvaniei…

andreea-tonciu

Andreea Tonciu dărâmată de curiozitatea fiicei sale: ”Mami, de ce zice toată lumea că ești ciocănitoare?”