in ,

Primarul PSD, Sandu Bercean, depășire de record: are șanse să ajungă pentru a treia oară la închisoare!

sandu bercean

Nimeni nu zice ca ”ailalti” sunt mai breji dar cand vine vorba de baronii locali instalati de PSD in functii aducatoare de lovele iti vine sa te iei cu mainile de par. Specimene fara nicio pregatire dar cu un tupeu mai ´nalt ca tractorul si combina luate la un loc, primarii socialisti din micile localitati mioritice au avut tot timpul de la stapanire liber sa faca ce-i taie capul numai sa scoata cati mai multi bani.

Sandu Bercean, fostul primar al comunei Mesesenii de Jos, se poate bate fara frica in golaneli si invarteli ilegale cu orice edil de oras mare. Chiar daca firava localitate salajeana nu se compara nici macar cu o zecime de cartier din Constanta sau Bucuresti, la ciordeala din bugetul statului Sandel poate sa stea fara rusine alaturi de colegii sai de partid, Sorin Oprescu si Radu Mazare.

In prezent el ispaseste o pedeapsa de cinci ani  şi jumătate de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual asimilat faptelor de corupţie, si este acuzat de această dată de comiterea infracţiunii de delapidare în formă continuată.

Pe langa privarea de libertate, bravului reprezentant al celor necajiti i s-au interzis dreptul de a alege si de a fi ales inca cinci ani dupa eliberare insa, la cat de bun si milostiv devine electoratul mioritic dupa ce-l manjesti cu o bere si doi mici, nu ar fi de mirare ca, intr-un viitor oarecare, sa-l gasim pe acest sinistru specimen tot in vreo functie de bastan.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
teodosie lingurita

Reacția halucinantă a Bisericii la recomandarea de a folosi pentru împărtășanie lingurițe de unică folosință!

paul-goma

A murit Paul Goma! Ce n-a putut Ceaușescu, a reușit coronavirusul!