in ,

5 previziuni înfricoșătoare ale clarvăzătoarei Baba Tanga pentru anul 2020!

baba tanga

În 2020, lumea noastră va trece prin schimbări care l-ar face şi pe Lorin Fortuna să ridice din sprânceană. În timp ce la noi guvernanții vor călca în din ce în ce mai multe străchini, iar politicienii vor atenta tot mai consistent la feliile de caşcaval ale copiilor, iată ce predicţii oferă Baba Tanga, consiliera noastră pe probleme de viitor, pentru anul care a început:

1.­ Coreea de Nord va ajunge în 2020 cea mai puternică democraţie din lume. Absolut toată lumea va avea drept de vot, mâncare şi internet – cu menţiunea că prin „toată lumea” trebuie înţeles că ne referim la unicul locuitor care va mai rămâne acolo până la finele anului, Kim Jong-un. De ce? Păi amărâţii ăia au atât de puţină mâncare încât nici Bianca Drăguşanu nu s-ar sătura dintr-o  porţie.

2. Grecia va deveni, la doar câţiva ani de la marea criză, cea mai potentă financiar ţară europeană, după ce va cere drepturi de autor de la toţi cei care s-au folosit vreodată de vreun text antic, de vreo maximă filosofică din vechime, de vreun motiv elenic pentru prosoapele de bazar. Grosul se va strânge după ce grecii vor impozita tarafurile lăutăreşti pentru fiecare “Zorbas” cântat la petrecerile de politicieni şi cocalari din România.

3.­ Femeile din Iran vor căpăta mai multe drepturi în 2020. De exemplu, vor putea să-şi toarne singure acid pe faţă sau chiar să-şi auto-interzică mersul la şcoală.

4. În 2020 marijuana se va legaliza în aproape toate statele lumii, cu excepţia României. Românii au atâtea posturi TV de calitate și atâția părerologi de calibru invitați la ele încât n-au nevoie de iarbă ca să vadă lumea diferit…

5. În Europa mișcările de protest antiguvernamentale vor escalada. După tunuri cu apă, pulane, pari, pietre, garduri, gaze ilariante, se va trece la mortiere şi tranşee. În România, vidanjele cu rază scurtă de acţiune, vânturile lacriomogene şi flegmele ofensive se vor manifesta, în continuare, pe facebook…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
irina tanase revelion pe masa in club

Irinuca lui Dragnea s-a distrat în club de revelion, fără Moș, mai bine ca niciodată!

Donald Trump

Donald Trump, mesaj emoționant de ziua de naștere a Gretei Thunberg!