in ,

Cine e și cum arată supermodelul îndrăgostit până peste cap de super-rapsodul Gelu Voicu!

demi rose gelu voicu

Demi Rose este un fotomodel din Birmingham, Regatul Unit, care a innebunit cu postarile sale intreg mapamondul si oricare barbat de pe aceasta planeta ar fi excitat si chiar onorat, daca macar i-ar smulge o privire.

Nu la fel stau lucrurile si in cazul indragitului nostru rapsod, Gelu Voicu, care se simte hartuit de ceva vreme de frumoasa insulara.

Demi l-a cunoscut pe Gelu la un targ de bucate traditionale din Londra unde cantaretul i-a oferit o bucatita de branza, luata de pe taraba unui cioban sibian, in timp de fredona o melodie populara. Sexoasa englezoaica a fost terminata de gestul romanului si de frumusetea ochilor sai asa ca a l-a cautat si seara la Royal Albert Hall, celebra sala de concerte unde Gelu a sustinut un spectacol de zile mari.

Dupa ce, la sfarsitul evenimentului, a reusit sa obtina un autograf si un pupic de la maestru, in Demi s-a declansat nebunia unei iubiri cum nu mai traise niciodata. De atunci il asalteaza pe bietul roman cu mesaje erotice si il implora sa-si lase familia pentru a se stabili cu ea intr-o insula exotica, departe de rautatile lumii moderne.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Dorin Florea primar targu mures

Primarul din Târgu – Mureș are idei de nazist: ”Numai cei cu venituri și educație vor putea să aibă copii!”

meduza aruba caraibe

Cinci românce au rămas însărcinate după ce au făcut plajă în insula Aruba din Caraibe!