in ,

Întorși de la cerșit din Anglia, țiganii din Teliu au luat Primăria cu asalt și își cer drepturile: mâncare, băutură și bani de buzunar!

tigani fomisti2

Daca in marile orase ale patriei cetatenii au inceput sa constientizeze pericolul infestarii si disconfortul creat de amezile usturatoare de mii de lei, in mediul rural teribila pandemie este tratata ca o simpla raceala. Pentru ca nu vad tancuri pe ulite si avioane bombardand din ceruri, taranii isi vad de viata ca pe timp de pace, ies la taclale pe sant, se intalnesc la birt si organizeaza cumetrii. Pe langa traditionalistii convinsi ca tuica si usturoiul pot invinge orice boala, in colbul satelor au aparut si stranierii care constata ca printre saracii de acasa este greu sa primesti pomana ca pe podurile din Londra sau Berlin.

In localitatea Teliu, Brasov, situatia a scapat complet de sub control dupa ce tiganii de Buckingam au asediat primaria si ameninta ca daca nu li se respecta drepturile dau foc la intreaga urbe. Oamenii nu au pretentii exagerate. Pe motiv ca nu mai au bani cer primarului si consatenilor mancare, bautura si lovele de buzunar.

„Au venit peste noi în primărie cerând de mâncare. Le-am explicat că nu pot să le asigur hrana decît celor care se află în carantină. Pentru cei care se află în izolare este problema lor, eu neavînd nici un ordin sau o bază legală în acest sens, așa spune legea. Problema este că au început să amenințe că vin la primarie și fac praf toată primaria dacă nu le dau bani de mîncare. În fondurile primăriei nu pot umbla că nu sunt banii mei. Dar ei nimic, m-au amenințat că îmi vor da foc la primărie si vor sparge magazinele din sat. Am făcut o adresă către Prefectura Brașov să ne trimită sprijin. Nici Poliția nu le face față, avem doar doi lucrători în comună, care nu pot face față unui asemenea asalt”, a declarat Dorinel Blendica, primarul comunei Teliu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sica teianu2

Prima persoană confirmată cu coronavirus în Urziceni s-a vindecat! Sică Teianu se întoarce acasă!

paine-cu-drog

Seringa la sandwich, sau cum poți să-i duci droguri unei rude lovite de sevraj în carantină!