in ,

Fostul ministrul Cuc explică accidentul feroviar: ”Şinele s-au contractat de la frig și au ciocnit cele două trenuri care se aflau la distanță unul de celălalt!”

razvan cuc

Fostul ministru al Transporturilor a explicat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, ciocnirea celor două trenuri, între Ploiești și Brazi, eveniment în urma căruia un vagon a deraiat și aproape 50 de persoane au fost rănite, 11 oameni ajungând la spital.

Cuc a luat vina contraperformanţelor din cârca Căilor Ferate şi a aruncat-o în spatele vremii extrem de deci din ultimele zile.

”Şinele de tren s-au contractat foarte mult de la frig şi au tras astfel, unul către celălalt, scele două garnituri care se aflau altfel la mare distanță unul de celălalt! În România este un fapt obișnuit ca, în fiecare iarnă, din cauza frigului, zeci de kilometri de cale ferată să dispară pur și simplu din pricina contractării metalului, la fel cum vara, din pricina căldurii, liniile se dilată în asemenea măsură încât pur şi simplu le găseam sărite peste garduri, prin curţile REMATurilor sau ale societăţilor ce se ocupă cu comercializarea fierului vechi”, a informat cu seninătate Răzvan Cuc.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sexy

Un spărgător de case s-a îndrăgostit instantaneu de proprietara pe care voia să o jefuiască!

iohannis teba

Președintele Iohannis i-a dat câinelui erou, Teba, decorația retrasă lui Adrian Năstase!