in ,

Frați români! Ne aerisim și noi mai cu talent?

canicula aerisire secundar

Odată cu jumătatea lui iunie pandemia a lăsat loc caniculei în Capitală, fapt care, coroborat cu îmbulzeala publică prin care se traduce în prezent relaxarea socială, ne-a mutat înapoi, în măști și batiste, nasurile exonerate legal de obligația inițială de purta și pe stradă protecții chirurgicale.

Firește, treaba asta nu are nicio legătură cu conștientizarea vreunui pericol virusologic potențial, ci mai degrabă cu mirosurile de tot felul care încep să te însoțească pe trotuare sau prin mijloacele de transport în comun, cum trece vremea mai sus de 25 de grade.

La români, însă, transpiratul în public și mirositul în nasul tuturor e chestie de vocație națională, fapt pentru care nu putem decât să-i înjurăm cu sârg, din nou, pe vloggerii ăia americani care, acum câțiva ani, au indignat România mereu surprinzătoare, prin mesajul lor audio-video pentru turiştii străini aventuraţi între Carpaţi: „Get the hell out of Romania!” Cei doi au efectuat o călătorie în timp folosind trenurile şi hotelurile noastre, trăgând o concluzie ce ne face din nou să regretăm despărţirea de Mama Rusia: românii put! Asta în timp ce bulgarii li se par oameni frumoşi şi curaţi, iar Croaţia un adevărat Paradis în comparaţie cu Noul Ierusalim clamat de românaşii verzi pe internet.

Considerând, prin absurd, că nesimţiţii americani n-au fost trimişi de Soros pe banii lui să mai bage un băţ în mândria românească, îi felicităm sincer pentru inspiraţia de a nu călători cu autobuzele dacoromane. Şi-ar fi dorit să iasă dracului de pe Terra, cu prima navetă spre Marte pregătită de NASA, numai dus. Dar cum noi suntem tot români adevăraţi şi patrioţi, o să le explicăm proştilor de americani fenomenul, ca să nu mai bârfească aiurea-n CFR mirosurile noastre tradiţionale:

1. Românii miros cum miros (cu făloşenie specifică) deoarece sunt pe ultimul loc în Europa la consumul deodorantelor, pastei de dinţi şi al altor mijloace masonice de îndobitocire a populaţiei. Se ştie bine la noi că aceste produse sunt pline de substanţe nocive şi având rolul de a supune ciobănelul mioritic unui program de eradicare lentă; (citește întreg articolul în Academia Cațavencu!)

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Pay-Per-Click-Advertising

Trei motive pentru care promovarea Pay Per Click este soluția salvatoare pentru afacerea ta!

ilici acasa

Memorii pentru Golani, după 30 de ani: Iliescu, file de poveste…