in , ,

Mihai Gâdea a lansat barba cu mirosul curului lui Dan Voiculescu, în replică la lumânările cu mirosul vaginului lui Gwyneth Paltrow!

mihai gadea barba voiculescu

Ieri, la oră de maximă audiență pentru telespectatorii de categoria Floricica Dansatoarea, Antena 3 a lansat barba cu mirosul cwrwlui lui Dan Voiculescu, în replică la lumânările cu mirosul vaginului lui Gwyneth Paltrow!

Noul produs de marketing a fost prezentat din amvonul emisiunii ”Sinteza Silei” de chiar pastorul Antena 3, Mihai Gâdea, și se dorește unul a fi revoluționar și de-a dreptul revigorat pentru ratingul televiziunii, într-un an electoral în care, prin ”dezvăluirile” și analizele sale, postul își dorește să influențeze decisiv rezultatele scrutinurilor electorale.

Barba cu parfum de dintre buci este bazată, ca produs, pe aceeași strategie de marketing pe care a fost construită și lumanarea „This Smells Like My Vagina”, pusă la vânzare, cu titulu de articol de lux, pe siteul actriței Gwyneth Paltrow, și epuizată, din punct de vedere al stocurilor, în ciuda prețului piperat, în doar câteva ore.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
antena 3 laba intelectuala pescarus

Antena 3, sau vomele lirico – intelectuale urcate la rangul știrii de presă: ”Se plimba duminică (…) când a văzut ceva tulburător…”

carmen harra

Carmen Harra a prezis tragedia Cristinei Țopescu: ”Știam că se va întâmpla de sărbători!