in ,

Domnu’ Orban, dar actele oficiale cine le rezolvă în alea 2 săptămâni în care bugetarii muncesc acasă la cârnați și țuică fiartă?

orban la colindat

Un ultimii trei ani ai dezastruoasei guvernari PDS, liberalii au ragusit infierand statutul privilegiat si, de cele mai multe ori, nemeritat al bugetarilor care iau salarii mai mari, au avantaje mai multe si muncesc mai putin decat angajatii din privat .

Toate bune si frumoase pana cand baietii domnului Orban se vazura cu sacii in caruta. Ca sa ne demonstreze ca ei, liberalii, incurajeaza competenta, harnicia si meritocratia, rasplatandu-le ca atare, cu ocazia sarbatorilor de iarna, reprezentantii intreprinzatorilor particulari au hotarat sa-i cadoriseasca tot pe ”frecangii” de la stat, dandu-le libere cat nu si-au permis nici social-democratii.
Doua saptamani, incepand cu Craciunul si terminand dupa Revelion, tara va fi in hibernare totala. La niciun ghiseu unde se fac acte oficiale n-o sa vezi tipenie de crestin.

Exact in perioada aceasta se intorc acasa milioanele de romani din diaspora pentru a-si petrece momentele frumoase alaturi de cei dragi dar si ca sa-si mai rezolve din problemele ce tin de birocratia mioritica. Buletinul de identitate, permisul de conducere,diplome scolare, pasaportul si multe alte hartoage nu se pot ștampila decat de manutele harnice ale celor trimisi acasa in ”puntea magica a Craciunului”. Hopa! Pai, nea Ludovice, una vorbim in campanie si alta fumam dupa instalarea la ciolan?

Adica la alegeri sunt vitale voturile din diaspora cum si miliardele lor trimise celor ramasi in prispa parinteasca, insa cand vine vorba sa-i primim in niste conditii ceva mai civilizate, facem pe mortu´ in papusoi si indesam caciula.

Deci, nea Sica! Cine le descurca problemele oamenilor veniti in Romania doar pentru doua saptamani, adica exact cand, cu exceptia mall-urilor, e inchis peste tot?

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
oana zavoranu

Oana Zăvoranu, sinceritate debordantă: „Dura maxim 10 minute partida de sex”!

gelu voican voiculescu batut piata universitatii 3

Gelu Voican Voiculescu judecat și ”executat” cu pietre de revoluționari în Piața Universității!