in ,

La Hunedoara credincioșii au fost mai buni în Săptamâna Patimilor decat polițiștii pe care i-au bătut cu pietre!

hunedoara

Romanii sunt atat de credinciosi incat si daca li s-ar fi aratat cerul impanzit cu avione care ne bombardeaza glia, ei tot si-ar fi vazut de datini si ar fi mers sa ia lumina de la biserica. Faptul ca invizibilul coronavirus este poate de mii de ori mai periculos decat orice bombardea si ca pandemia implica reguli stricte ca la razboi, nu are nicio importanta atunci cand vine vremea sa ne inchinam dar mai ales sa bem si sa mancam peste masura scuzandu-ne apetitul animalic cu explicatia ca „ asa e de sarbatori”.

In Cartierul Micro 6 din Hunedoara, in Saptamana Patimilor cand toti ar trebui sa fim mai buni , niste zeci de localnici s-au devedit mai buni la bataie in competitia traditionala cu politia care-i indemna sa nu iasa din case. Taraboiul a pornit de la  un cetatean beat care nu avea asupra lui declaratia prin care sa dovedeasca ca parasise locuinta pentru ca era urgent sa se pise pe strada. De la urletele bietul enorias pana la o  bataie in toata regula nu au trecut nici trei secunde: o armata de localnici, stresati de-atata izolare, au iesit cu furci, topoare, caramizi si lemne si au atacat masina Politiei ca la Posada.

„Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja identificate şi au fost aduse la sediul Poliţiei pentru a fi audiate, cu privire la comiterea infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinişii şi liniştii publice şi distrugere. Urmează să fie identificate şi celelalte persoane implicate, pentru a fi trase la răspundere”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pepe-amendat

Pepe a luat lumină sub forma unei amenzi date de niște polițiști care nu ascultă muzică latino!

Carantinată într-o insulă departe de țară, cea mai frumosă cântăreață de la noi este panicată pentru că nu se poate întoarce acasă