in ,

Aproape două milioane de români care voiau să meargă la cumpăraturi de jucării în China sunt afectați de anularea zborurilor!

Din cauza coronavirusului cetatenii Uniunii Europene nu mai pot ajunge in China decat prin intermediul unei companii aeriene din tarile arabe. Companiile europene, printre care si cele romanesti, si-au anulat toate zborurile spre aceasta destinatie. La prima vedere pare o hotarare absolut logica, menita sa protejeze cat mai multa lume de efectele devastatoare ale periculoasei epidemii insa exista, din pacate, si oameni a caror viata este profund afectata de masura amintita.

Numai in Romania si-au anuntat nemultumirea peste 1,8 milioane de calatori care aveau programata din toamna o deplasare in China si acum s-au trezit in imposibilitatea de a o mai intreprinde. Marea lor majoritate doreau sa ajunga acolo pentru cumparaturi stiind ca, la sursa, totul este de 5 ori mai ieftin decat  preturile cu care ajung in magazinele noastre.

”Noi, cei carora ni s-au anulat zborurile spre Beijing, ne-am facut o asociatie si suntem hotarati sa mergem pana-n panzele albe ca sa ne castigam drepturile. Cu totii mergeam acolo ca sa cumparam jucarii, ascutitori si maiouri ´’Made In China´´ pentru ca in Romania ajung extrem de scumpe si nu ne permitem”, a declarat Ioan Marius Asinte, presedintele Asociatiei Cumparatorilor de Jucarii Chinezesti din Romania.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bianca dragusanu si mama

Pentru ca n-a obosit bătând-o pe Bianca, romanticul Alex Bodi a sărit cu pumnii și pe mama soacră!

corona 1

Prevenirea și controlul infecțiilor suspecte cu noul Coronavirus (2019-nCoV) în unitățile sanitare