in ,

Rareș Bogdan detonează relațiile USR – PNL: ”USR s-a cotit și a căzut între scaune! O să fie război”

rares bogdan
Când Bogdan aruncă bomba, să-i cadă lui Barna trompa... N-am găsit altă rimă!

Fostul jurnalist al Realității TV, Rareș Bogdan, a confirmat, la doar o zi după numirea guvernului Ludovic Orban, faptul că PNL este decis să își asume frâiele guvernării chiar și în eventualitatea în care acest lucru va însemna o confruntare pe față cu USR.

Prezent la Bruxelles, în sala de plen a Parlamentului European, Rareș Bogdan a răspuns fără echivoc întrebărilor unor jurnaliști ialomițeni și brăileni, legate de felul în care vor fi afectate relațiile PNL – USR în ipoteza în care candidații celor două partide vor intra la confruntare în turul doi al prezidențialelor: ”o să fie război!”

”Dacă vom avea tur doi Iohannis – Barna, șansele pentru o colaborare la locale vor scădea destul de mult pentru că ne vom bate! Intrăm în război în momentul ăla! Trebuie să luăm voturi, și noi și ei, și vom sări unii pe alții. Va fi foarte ciudat, dar interesant”, a declarat europarlamentarul PNL, ulterior devoalând încordarea, tensiunile și nemulțumirea pe care, după demolarea cabinetului Dăncilă, au stârnit-o în rândurile aliaților liberali ezitările și refuzul USR + PLUS de a intra la guvernare.

”Ei s-au cotit. PNL a fost hotărât, dăm jos guvernul, deși în spatele nostru nu aveam nimic altceva decât 94 de parlamentari. Asta ne-a poziționat. După care ei (n.r – USR + PLUS) au zis ”noi nu intrăm la guvernare!”. Oamenii s-au enervat iar în sondaje apare un grad de respingere al acestei atitudini. Deci asta i-a lovit crunt. Faptul că au refuzat în primă fază. Iar ce s-a întâmplat ieri (n.r. – votul în Parlament acordat Cabinetului Orban) pe ei i-a pus complet în umbră. Vineri voi avea și sondajul cu efectul investirii guvernului. Gândiți-vă însă că noi am ocupat spațiul public complet ieri, astăzi avem investiri de miniștri cu care ocupăm din nou, complet, spațiul public, iar ei nu se mai văd. S-a văzut doar bătălia dintre PNL și PSD, iar eu (USR) au căzut între scaune!”, a continuat Bogdan.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vasilica

Un angajat al lui Mircea Dinescu a plecat din club și s-a trezit în cealaltă parte a țării!

razvan stefanescu

Inventatorul plăcuțelor ”MUIEPSD” ne asigură: ”Diaspora face diferența”