in ,

VIDEO: Avion Ryanair, cu 169 de români la bord, în prag de catastrofă după decolarea de pe Otopeni!

incident ryanair

Zborul Ryanair FR1006 București – Londra Stansted din această dimineață s-a întors la București la scurt timp după decolare din cauza faptului că în cabină a apărut fum. Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH a decolat de la Otopeni cu destinația Londra Stansted cu trei ore întârziere iar la aproximativ 5 minute după decolare piloții au decis să revină la Otopeni din cauza fumului care a apărut în cabină.

Înainte de a ateriza la Otopeni, piloții avionului au luat decizia de a rămâne în aer la o altitudine mai joasă timp de aproape o oră pentru a consuma din combustibil. La bordul avionului se aflau 169 de pasageri și șase membri ai echipajului însă din fericire niciunul dintre aceștia nu a fost rănit. Avionul în cauză a fost timp de o lună la mentenanță la Romaero însă în decursul zilei de luni, 20 ianuarie, a fost mutat de la Băneasa pe aeroportul Henri Coandă.

Cu toate acestea, transferul avionului de pe un aeroport pe altul a fost făcut abia după ce avionul a efectuat câteva zboruri de test. Zborul FR1006 din această dimineață a fost însă primul zbor comercial efectuat de acest avion după ce a ieșit de la mentenanță.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana varga

Dana Varga, ex-consiliera lui Dăncilă, s-a întors la meseria de bază: vânzătoare la tarabă!

dunca turcan amanta

Pesedistul Marius Dunca îi trage poalele peste gură ”amantei” Raluca Turcan!