in ,

Pastor mâncat de crocodili după ce a încercat să imite biblicul mers al lui Iisus pe apa unui râu din Nigeria!

pastor mancat de crocodili2

Un pastor care a încercat să reproducă povestea biblică a lui Iisus Hristos mergând pe apă a fost mâncat de crocodili, în Nigeria. Pastorul, identificat ca Jonathan Mthethwa, din Biserica Sfântă a Zilelor din Urmă, a încercat demonstrația, în deplină cunoștință asupra pericolelor cărora se expune, pe apa unui râu cunoscut sub numele de Crocodile River.

Mthethwa, dintr-o biserică locală din White River Mpumalanga a murit sâmbătă dimineață încercând să demonstreze miracolului biblic congregaților săi. Conform The Herald Zimbabwe, acesta a dispărut în apele râului, fiind atacat și mâncat de 3 crocodili, în văzul enoriașilor săi.

Diaconul Nkosi, membru al bisericii, a declarat ziarului The Herald Zimbabwe: „Pastorul ne-a propovăduit tăria credinței săptămâna trecută și a promis că își va demonstra credința în ziua de azi, dar, din păcate, a sfârșit mâncat de 3 crocodili mari chiar în fața noastră. Încă nu înțelegem cum s-a întâmplat acest lucru pentru că a postit și s-a rugat întreaga săptămână.”

Martorii spun că pastorul Mthethwa a intrat în apă și,când se afla la 30 de metri în interiorul râului, a încercat să se ridice și să meargă deasupra apei, minunea fiind împiedicată de cei 3 crocodili care au apărut de nicăieri și au început să sărbătorească festinul.

Anunțat de enoriașii panicați, serviciul de urgență a țării, ER24 a ajuns la locul faptei după 30 de minute, dar la sosire, nu au putut face multe, deoarece din pastorul extrem de puternic în credința lui nu mai rămăsese decât o pereche de sandale și lenjeria lui plutind deasupra apei .

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mitocanii care-și deranjează vecinii vor plăti amenzi egale cu nota de plată a unei petreceri la un restaurant de lux!

asistenta lui robert de niro

Asistenta lui Robert de Niro îi cere despăgubiri de 12 milioane de dolari fiindcă o punea să-l zgârie pe spate!