in ,

Dinastia hahalerelor: Dragnea și-a lăsat barbă și vrea să fie strigat „Ciolacu”!

dragnea ciolacu
Foto: InquamPhotos/George Călin

Pana in ziua cand a disparut dintre noi, astia fraierii care nu furam pana ne ia somnul, Dragnea era o sursa inepuizabila de articole pentru tabara care nu linge contra-cost PSD-ul. Orice vorba a lui continea cel putin zece minciuni si cinspe exagerari care puteau fi rastalmacite si de un copil cu patru clase primare. Dupa plecarea lui, ne-am mai distrat putin cu Viorica, ne-am cutremurat cu monstrul din Caracal si acum cu pandemia dar, observam ca revine in forta, in spatiul public, fantoma din Teleorman. Acum are barba, e grasut si slinos, agramat si raspunde la numele de Marcel Ciolacu.

In ultimele doua zile a scapat paispe mii de ineptii din dorinta ancestrala a „stangii democrate” de a-l musca gratuit pe dogul german care nici nu ridica piciorul atunci cand ii trateaza ca pe niste c bieti copacei.

„Guvernul lui Iohannis a dat amenzi pentru incalcarea restrictiilor, in valoare de 570 milioane de lei, mai mult decat a incasat din impozitul pe venit. In loc sa testeze oamenii, le ia banii din buzunare”.

Marcelica, noi stim ca pentru unul ca tine care si-a desavarsit studiile la Ecologica la varsta cand trebuia sa-si plimbe nepotii prin parc, scoala si educatia sunt doar niste mofturi ale tineretii dar, daca te uiti mai atent la poporul instruit de partidul analfabetilor tai socialisti, vei trage concluzia ca au fost prea putine amenzi. E usor sa urli din opozitie ca trebuie repornita economia, ceea ce Iohannis si Orban nu stiu sa o faca pentru ca nu au pregatire si nu vor pentru ca nu iubesc acest popor, dar  unde se afla economia asta cand au preluat-o liberalii de la voi?  Vorbesti cumva de guvernarile alea geniale, Grindeanu, Tudose si Dancila in care s-au facut ´j de mii de kilometri de autostrada, cel putin opt spitale regionale, sute de scoli si gradinite si in acelasi timp „romanii au avut mai multi bani in buzunare” ? Sau de o perioada de cosmar pentru tara in care nu v-ati ocupat decat de schimbat legile Justitiei ca sa-l scapati pe Dady de vaselina?

Marcelica, tata, poporul roman s-a emancipat si este mult mai greu de prostit ca in anii ´90. Nu uita ca exact cu aceleasi vrajeli de adormit cretinii a incercat si Livache sa se faca simpatic si uite unde a  ajuns.

Altfel, ai dreptate, Iohannnis este impotriva romanilor si d-aia l-au votat cu o majoritate covarsitoare pentru doua mandate si, da, el ar trebui sa ne faca teste si injectii anti-covid, ca doar este doctor, dar nu vrea fiindca e un neamt rau, trimis de Angela  Merkel, sa ne fure bogatiile subsolului si rosiile alea bune pe care le aprecia atat de mult profesorul tau de impostura, Livu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
asistenta coronavirus urziceni

O asistentă și o infirmieră depistate pozitiv cu coronavirus la Spitalul din Urziceni!

drinking disinfectant

Focarul de la Suceava dă semne că s-ar stinge dupa ce localnicii au început sa bea dezinfectant, responsabil!