in ,

Mitocanii care-și deranjează vecinii vor plăti amenzi egale cu nota de plată a unei petreceri la un restaurant de lux!

Cand se vorbeste de impartirea societatii in doua Romanii nu trebuie  musai sa ne gandim la tabere precum bogați – saraci, smecheri – cinstiti, intelectuali – analfabeti. Pe langa aceste categorii exista si perechea de Romanii  formata din clasa cetatenilor civilizati in contradictie continua cu partida mitocanilor ce traiesc dupa cu totul alte reguli decat cele ale bunului simt.

Din 26 ianuarie 2020 amenzile pentru cei care isi deranjaza vecinii si, in general, perturba  linistea publica, vor avea un nivel corespunzător notei de plata pe care galagiosii ar fi trebuit sa o achite dacă și-ar fi organizat distractia la un restaurant de lux.

Explicatia cretina a mitocanilor cum ca „in spatiul public pot face orice” va fi taxata cu amenzi usturatoare cuprinse intre 3000 si 6000 de lei iar daca fapta se repeta in 24 de ore, de la baiaram, petrecaretii vor merge direct in campul muncii pentru a presta servicii in folosul comunitatii.

Pe cei care inteleg prin „evenimente care deranjaza vecinii” doar megatiganiile la care se blocheaza circulatia cu limuzine de lux si urla zeci de manelisti avem inca o veste proasta: si folosirea bormasinii la ore necuvenite se va taxa la fel ca Florin Salam dat la maxim.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. 3000 de lei ? 6000 de lei ? Latră câinii vecinilor 24 de ore din 24 de nu s-aude televizorul, stăm cu geamurile termopan închise ! La maneliști 6.000 de lei sunt mărunțiș. Hai bâști ! Povești pentru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
video tulburator coronavirus

Video tulburător! Pacient infectat cu coronavirus, șoc convulsiv pe patul de spital!

pastor mancat de crocodili2

Pastor mâncat de crocodili după ce a încercat să imite biblicul mers al lui Iisus pe apa unui râu din Nigeria!