in ,

Oana Roman dezvăluie numele relaţiei amoroase din cauza căreia a divorțat de Marius Elisei!

oana roman divort

Anuntul legat de divorțul Oanei Roman de soțul său Marius Elisei nu a surprins aproape pe nimeni. De altfel chiar fiica fostului premier a fost cea care a recunoscut că scurta sa căsnicie a stat permanent în umbra unei anterioare relații amoroase cu o celebritate cunoscută de întreaga lume: Kebap FalaFel! Aventura s-a întâmplat cu mulţi ani în urmă, înainte ca Oana Roman să-şi cunoscă fostul actual soţ, Marius Elisei.

Fiica lui Petre Roman a vorbit deschis despre acest episod: ”Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut pe cineva extrem de special. Am avut o relaţie împreună timp de mai bine de 10 ani. El se simţea foarte bine cu mine, eu i-am fost fidelă lui, iar trăirile intense pe care le-am avut în compania lui nu le-am mai simţit niciodată. E un tip foarte cunoscut, se numeşte Kebap Falafel iar despărţirea noastră tristă a fost efectul discuţiei pe care am avut-o cu medicul nutriţionist…”

Nu aceeaşi poveste, însă, vine şi din partea lui Kebap, relaţia secretă de un deceniu a Oanei Roman. Falafel spune că el a fost cel care a decis ca relaţia să înceteze, asigurându-i pentru aceasta medicului nutriţionist al Oanei un abonament gratuit pe 4 ani la Dristor Kebap, numai să o convingă să ia distanţă.

”Am iubit-o mult pe Oana, însă, după o vreme, am aflat că mă înşela cu orice fleică, orice cârnat sau orice friptură mai însiropată pe la petrecerile pe unde ajungea. Venea seara acasă, cu rochiile ei vaporoase, din care se puteau confecţiona corturi pentru toţii refugiaţii din Siria, pline de pete de unsoare, şi îmi spune că au asaltat-o pentru autografe tot felul de senvişuri de porc la tavă cu brânză… Eu o credeam, deh, ca o vită călită cu varză, castraveţi şi cartofi prăjiţi ce eram…”, a povestit Falafel.

În ciuda poveştii lor de dragoste şi a trădărilor tolerate în mod repetat, dragostea secretă a Oanei Roman spune că episodul care a pus capac la toate s-a petrecut chiar înainte de Bobotează, în urmă nu cu mulţi ani.

”La români e un obicei, să-ţi pui busuioc sub pernă de Bobotează ca să îţi afli alesul. În anul în care ne-am despărţit am prins-o pe Oana dormind, în noaptea de 5 ianuarie, cu limba pe umăr, plină de castraveţi între ţâţe şi cu o ditamai şaorma de la Şaormeria Băneasa îndesată sub pernă. Am zis, hai, că se înfrupta dintr-o şaormă mai treacă – meargă, căci mai aveam momente din astea pasionale, în patru, cu câte-un humus bronzat şi un păhărel de ayran, ca să nu ne plictisim, dar chiar cu o şaorma de la Băneasa… aşa ceva mi-a fost peste putinţă să mai accept!”, a mărturisit, îndurerat, Kebap Falalfel.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ion iliescu revolutie

Iliescu, nici usturoi n-a mâncat, nici pe trăgaci n-a apăsat: ”Nu este constructiv să căutăm vinovații de la Revoluție!”

roxana vancea

Roxana Vancea, dezvăluiri intime despre Bendeac: „Face sex cu lumina stinsă, juri că e Fernando de la Caransebeş”