in ,

Odată cu moda brazilor agățați de tavane au apărut și Moș Crăciunii care merg în mâini!

De cativa ani ideea de a agata bradul de tavan cu varful inspre dusumea  isi gaseste tot mai multi adepti. Nu se poate vorbi de o adevarata moda intrucat acest ciudat aranjament isi are originile in cultura nord-europeana unde, in urma cu cateva secole, oamenii preferau aceasta varianta pentru a avea mai mult spatiu si pentru a evita stricaciunile facute de copii si animale de companie.

Noutatea in acest decembrie al sfintelor sarbatori de iarna o constituie, cu certitudine, aparitia Mos Craciunilor care merg in maini si care ii obliga pe copii ca, pentru a primi daruri, sa spuna poezii cu capul in jos .

”Daca am vazut ca s-a intors lumea cu curul in sus ne-am gandit sa ne aliniem si noi la noul curent”, a declarat un botosenean care face pe Mos Craciun intr-o benzinarie de peste 10 ani.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ion iliescu

Ion Iliescu, speriat de cârjă: ”La Revoluție, s-a strigat fără violență!”. Dar pe cei care au strigat ”Jos comunismul!” tu i-ai ascultat, nea Nelule?

minerul om de zapada

Minerii din Valea Jiului protestează împotriva hypermarketurilor care importă cărbuni pentru nasturii oamenilor de zăpadă!