in ,

O infirmieră din Iași, infestată turtă cu virusul alcoolemiei, a făcut două accidente rutiere în câteva minute!

teodora maftei

Cine credea ca in perioada pandemiei nu se mai intampla nimic altceva decat daca are legatura cu lupta anti-coronavirus, se insala amarnic. La Iasi, de exemplu, viata curge in paralel cu teribila belea chinezeasca ca si cand in Wuhan nu s-ar fi auzit niciodata de ciorba din potroce de liliac, inveselita, dupa gustul gospodinei, cu un varf de cutit de Covid-19.

Joi, 23 aprilie, în jurul orei 18.15, Teodora Maftei, o infirmieră, angajată a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, s-a urcat beată la volan, provocând două accidente rutiere. Femeia a mai fost infestata si in luna decembrie cu acelasi virus, CoVin combinat cu CoVotka, dar atunci colegii au protejat-o propunandu-i sa o ajute.

Acum, dupa ce a iesit din cladirea spitalului, in jurul orei 16, Teodora a incercat sa-si urmeze tratamentul cu o sticla-doua, in parcarea institutiei, dupa care a urcat , manga, la volan. In numai cateva minute a facut doua accidente rutiere, lovind niste masini oprite pe marginea carosabilului.

Politistii care au dus-o la analizele medicale s-au crucit cand i-au aflat alcoolemia de 4,15 mg alcool pur in sange si au declarat ca nu au mai intalnit niciodata in cariera lor o doamna atat de beata.

Bucuroasa ca a scapat de coronavirus dar trista ca a ramas fara carnet si, in urma procesului care i s-a intentat, va trebui sa suporte toate cheltuielile cu reparatiile masinilor lovite, Teodora este optimista si declara ca daca va sta o perioada izolata intre patru pereti sigur viata isi va reveni la normal si totul va fi bine ca inainte de a se apuca de bautura.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
corona 1

Specialiștii avertizează: ”Bărbații vor fi obligați să poarte chiloți speciali, pentru că virusul se refugiază în testicule!”

streinu cercel

Doctorul Streinu Cercel, declarații incendiare: ”Vom trăi și vom vedea cine mai trăiește!”