in ,

Iulia Albu apreciază valoarea colegei de breasla: ”Dana Budeanu e ca Floricica Dansatoarea!”

iulia albu dana budeanu

Contrele dintre Klauss Iohannis si Dragnea, Mircea Badea si Tedy Motociclistul sau Viorica Dancila si Limba Romana au fost simple glume pe langa razboiul care tocmai s-a declansat.

Fosta sotie a arhitectului de tenisi scumpi, Iulia Albu, isi asmute gaina din coc pe stolul de pasarci din capul colegei sale de breasla, Dana Budeanu.

Cunoscute amandoua pentru clonturile ascutite cu care sunt dotate din fabricatie, conflicul proaspat inceput se anunta unul de-a dreptul spectaculos. Cu certitudine se va lasa cu bucle rupte, tricouri ude de sange , pantofi infipti in crestet si flegme intre ochi, cum le sta bine oricaror madame cu pretentii.

 „Este de la cascadorii râsului? Este cumva bărbat, vorbește cumva un bărbat? Toată lumea are canal pe Youtube. Şi Floricica Dansatoarea, și Denisa Manelista, sunt mai multe.

O știu pe Budeanca și este celebră pentru ca a spus o chestie foarte interesantă: «Dacă nu eşti la Pro TV, nu exişti». Pentru asta e ea celebră…”, a comentat criticul de modă, Iulia Albu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
declarartie proprie raspundere

Carantină de noapte în România! Revine declarația pe proprie răspundere!

Declarația pe propria răspundere. Cine va avea nevoie de ea și ce trebuie să cuprindă