in ,

Specialiștii avertizează: ”Bărbații vor fi obligați să poarte chiloți speciali, pentru că virusul se refugiază în testicule!”

corona 1

Dupa ce ca „Covid-19” este un virus nou pentru care inca nu exista un vaccin care sa-l extermine,  proprietatile lui de-a dreptul extra-terestre de a se schimba ultra-rapid si de a se adapta la situatii surpriza le ingreuneaza foarte mult munca cercetatorilor care se strofoaca sa-i vina de hac. Problema este ca nici dupa cateva luni de studiu aprofundat pe sutele de mii de cazuri nu s-a putut concluziona cu exactitate care sunt victimele preferate ale micutului dusman. S-a vehiculat ca cei mai afecati ar fi varstnicii, apoi cardiaci si diabeticii, fumatorii si obezii, alcolicii si nespalatii. Din pacate, la fiecare doua zile, rezultatele sunt contrazise de noi descoperiri care ii fac pe doctori sa o apuce pe alta cale.

Un studiu realizat de specialişti de la Montefiore Health System şi Albert Einstein College of Medicine din SUA împreună cu spitalul de boli infecţioase Kasturba din Mumbai sugerează că numărul deceselor provocate de Covid-19 în rândul bărbaţilor este mai mare decât cel al femeilor ucise de această boală pentru că noul coronavirus „se refugiază” în testicule. Potrivit cercetătorilor, glandele sexuale masculine ar reprezenta un fel de „ bastion” in care virusul se refugiaza când este atacat.

De aceea, recomandarile legate de acest socant aspect sunt extrem de dure si obligatorii.

„Toti barbatii planetei vor trebui sa poarte de acum inainte niste chiloti speciali, prevazuti cu un fel de „Cusca Faraday”, care sa le  protejeze testiculele de lacomia virusului ahtiat dupa contact sexual. Practic, dupa aceasta pandemie, barbatii vor avea o masca pe figura si alta pe aparatul intim. Vestea buna este ca sunt acceptate si improvitatii facute in casa, important este ca ouale sa stea ca intr-un cuib de paie si ramurele precum pasarelele. De asemenea, lucratorii din domeniul felatiei, barbati sau femei, vor fi obligati sa presteze oralul tinand un paracetamol sub limba ca o protectie in plus fata de cornavirusul pe care-l pot trage in cavitatea bucala”, se specifica in adresa semnata de meseriasii indieni.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
raluca podea dancila

Viorica Dancilă are toate șansele să-i devină soacră Ralucăi Podea, fosta logodnică a lui Pastramă!

teodora maftei

O infirmieră din Iași, infestată turtă cu virusul alcoolemiei, a făcut două accidente rutiere în câteva minute!