in ,

Coronavirusul mai al dracu’ decât Ceaușescu: poliția a închis o biserică și a amendat preotul!

Intr-o tara ca Romania, cu un popor care se trateaza ca in Evul Mediu mergand, mai degraba, cu sacosa plina la popa decat sa asculte medicul, dupa ce au intrat in vigoare reglemetarile privitoare la protejarea impotriva pandemiei, s-a intamplat o situatie fara precedent.

Poliţiştii de pe raza Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la Biserica din localitatea Bethausen, se desfăşoară o slujbă religioasă la care participă aproximativ 40 de persoane, intrunire organizata de un barbat in varsta de 39 de ani.

Degeaba au invocat enoriasii o duzina de zei si forte ceresti precum ploaia, vantul si ninsoarea, organele de ordine s-au aratat de nainduplecat si, dupa ce le-au amintit de articolul 2 din Ordonanta Militara nr 1/20202, au inchis biserica si au amendat pastorul cu 300 lei.

Este binecunoscut faptul ca ”ai nostri  ca brazii” nu asculta si nu au incredere in autoritati insa acum, dupa instaurarea dictaturii coronavirusului, au ocazia sa verifice pe propria piele ce inseamna sa traiesti dupa cum te taie capul fara sa tii cont de regulile secolului XXI.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
alex velea

Alex Velea, dezlănțuit împotriva primarului care propus ștampilarea celor infectați co coronavirus!

romani constienti

VIDEO: Românii, loc fruntaș în topul celor mai conștienti europeni cu privire la pericolul coronavirusului!